Nu är det äntligen dags för lansering av de blommiga linneplaggen hos KLco.
Så efterlängtat och efterfrågat. Många av våra kunder har hört av sig och frågat om de kan lägga undan, beställa i förväg och på något sätt lyckas få tag i dem så de inte missar dem vid lansering men vi har sagt att det är lika för alla. Det får bli först till kvarn som gäller även denna gång och släppet äger rum kl.15.00 denna söndag, 4 juni.

Det är min vän Hanna Wendelbo som står bakom mönstret även denna gång och det är en samling av våra favoritblommor ur våra trädgårdar. Dahlia, rudbeckia, solros, rosenskära och blomstermorot.

Vi var ute i Tvååker på Strömma Farmlodge och fotade tidigare i veckan och jag sitter just nu med redigering och uppladdning av alla bilder på hemsidan. Utskick ska skapas och material för sociala medier tas fram. Det är mycket kul jobb inför lanseringar och allt tar alltid längre tid än vads jag räknat med men jag är ju en ständig tidsoptimist. Många har efterfrågat en live där vi visar plaggen men jag är osäker på om jag får till det faktiskt. Vi får se.
Just nu är jag i butiken och förbereder inför öppning. Blommor ska ner i vaser, det ska dammsugas och så har vi ny personal som ska introduceras in i sina arbetsuppgifter.

Maj och juni. Jag är inte ensam om att pussla med tiden va?

Jag är så himla glad över detta samarbete med Hanna och det glädjer mig verkligen att ni som kunder också uppskattar plaggen.

Det nya blommiga sys upp i limiterad upplaga och brukar ta slut i ett nafs. Man kan tycka att jag borde sy upp fler och satsa större men jag föredrar att ha våra klassiska enfärgade linneplagg i lager längre eftersom det blommiga känns mest som ett sommarmönster och ett mervärde som förhöjer resten av vår kollektion. Basen är alltid klassisk och något som vi säljer året om.

Så fint med det nya för det är mer färgglatt och somrigt.

I detta släpp gör vi några nylanseringar av favoriter. Denna omlottkjol i blommigt till exempel.

Även klänningen Elisabeth i blått kommer. Så fin! Modellen här har storlek large för att den ska se lite mer oversized ut.

Den kommer även i klassiskt vitt. Perfekt för midsommar och alla sommardagar. Praktiska fickor också.

En nyhet är Klara klänning i kulören mandarin och så kommer Angelica klänning i blommigt. En stor favorit!

Nu ska jag hälla kallbryggt te på kannor att bjuda våra kunder på och sätta nyplockade rosor och syren i vas. Önskar er en fin helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *