Nu blommar mängder av aprikos jättevallmo i min trädgård och jag passar på att plocka in. Tricket med att få den stå fin i vas länge utan att tappa sina vackra kronblad är att sätta stjälkarna i kokande vatten eller elda på ändarna av dem innan du sätter dem i vasen. Låter konstigt, ja, men det funkar i alla fall.
Jag plockade mig en stor bukett vita buskrosor, aprikos vallmo och syren och placerade på bordet här hemma denna morgon.

Jag k0m hem från Danmark i natt och hade en hel del jobb att komma ikapp med samt en trädgård som behövde lite kärlek. Jag la allt jobb åt sidan och tog fram dammsugaren istället och därefter satte jag mig i skräddare under äppelträdet med en podd i öronen och metodiskt plockade bort ogräs mellan småstenen. Sa till min kollega att jag prioriterade min hälsa främst och så var det inte mer med det.
Nu är jag lite piggare i humöret och på jobbet för att samla ihop mig inför kvällens fotografering med två modeller. Det är för vårt tredje sommarsläpp och det är våra blommiga kläder som ska lanseras.

Blev så galet inspirerad av skagensmålarnas hem så nästa gång vill jag gärna fota i liknande miljö. Dröm att fota på stranden i Skagen ju!

Med mig hem kom en tavla från Kunstens Museum i Ålborg.
Så fint minne från härliga dagar!

Hoppas ni njuter av sommarvärmen och har det bra.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Vallmo i hett vatten

  1. Ni ser ut att ha haft härliga dagar i Danmark. Här i norr är det idag varken värme eller sol. + 4 grader imorse :/