reklam för eget

En av mina ambitioner med KLco lokal var att den skulle användas för workshops, föreläsningar, middagar, events och mycket mer. På grund av pandemin så har den bollen inte rullat i full fart men visst har vi haft både det ena och det andra hos oss – växtfärgningskurs, workshop med ungdomsjouren, middagar, utbildningar i entreprenösrkap och kreativitet, yoga, ett digitalt event för ungdomar och föräldrar för ett mjukare samhälle och mycket annat. Det har värmt hjärtat att ha möjlighet att anordna och dela kunskap så här. Så nu startar vi 2023 med tre riktigt bra saker som ni kan boka in er på.

-FÖRELÄSNING OM NPF 12 Januari
Om att se och förstå ett barn som inte mår bra. Att försöka hitta en fungerande vardag.

”Vi har träffat alldeles för många barn och unga som inte mår bra där det tar lång tid innan de får hjälp.
Vi behöver vara många vuxna som ser och förstår, lägger ihop tecken på att barnet inte mår bra, fångar upp information från andra miljöer barnet vistas i och får ihop en helhetsbild.
-PAPPERSKONST MED SOFIA PÅ MOKKASIN 11 Februari 
Workshop i papperskonst med Sofia Vusir Jansson.
Sofia delar med sig av den historiska biten bakom hantverket av pappersblommor, som är en folklig tradition som sträcker sig tillbaka till 1800-talet.
Hon ger tips och trix för att skapa blommor i papper och går igenom den grundläggande bastekniken samt verktyg och material. Detta ger dig en grund till att hitta ditt eget unika uttryck.
Lär dig steg för steg att göra 4 olika slags blommor. Tillsammans bildar blommorna ett arrangemang och är i form & färg speciellt framtaget för denna workshop.

-KVINNOHÄLSA MITT I LIVET 19/3
En förmiddag för dig som vill stötta din hormonella hälsa i förklimakteriet och klimakteriet!

Det är mycket som händer både fysiskt och mentalt för oss kvinnor mitt i livet. Vi ska kunna hantera hormonella förändringar och vara starka och omsorgsfulla mot oss själva, samtidigt som vår livsstil ofta innehåller mycket krav, stress och prestation. Många blir varse om en kropp och knopp som inte beter sig som vanligt.

Boka under kategori WORKSHOPS hos klco.se

 

 

Array ( )

Kommentarer till “Boka in dig på något lärorikt vetja!

  1. Skapa pappersblommor är jag intresserad av.
    Har ingen möjlighet att ta mig till Varberg då.

    Vet du om Sofia kommer att ha en workshop i Stockholm?
    (Där bor jag …?

  2. Är det möjligt att även delta digitalt? Är intresserad av både NPF och Kvinnohälsa men bor tyvärr på andra sidan Sverige ❤️

Kommentarer stängda