Idag jobbar jag i Falkenberg och avslutar en fotografering med att slå mig ner och jobba en stund på Borgmästargården innan jag åker hem till mitt Varberg igen. Så himla fint här!

Och gott! Bästa fiket jag känner till faktiskt. De här fina bakelserna liksom – lika goda som vackra.

En inredning i min smak och besöker man badrummet så spelas hela storyn om den gamla byggnaden och dess boende upp i högtalarna där inne.

Jag tog en kaffe och ett nötbröd med smör. Enkelt och gott!

Nu jobbar jag på som tusan – måste passa på att njuta av det fina vädret och ta ett dopp.

Falkenberg har otroligt mycket att erbjuda då det kommer till bra ställen att äta på. Prosten Pizzeria och Aska BBQ som Lisa Lemke med gäng står bakom, det finns Lismejeri med gudagoda middagar och min favorit Lilla Napoli med universums godaste pizzor. På sommaren åker vi också hit och besöker Teatergläntan.
Detta får du inte missa!!! Förra gången jag var där så både skrattade och grät jag och satt med gåshud över hela kroppen. Helt magiskt och barnen var lyriska. Gå på en nattföreställning så blir det ännu mer spännande.

I år är det Ronja Rövardotter och jag måste snabba mig att boka biljetter nu när jag tänker på det.

Kommentarer till “Kontor hos Borgmästargården i Falkenberg

  1. Älskar Borgmästargården och eftersom jag bor i Falkenberg blir det fika där ibland. Även Stålboms är en stor favorit med underbar inredning och fika. Också värt ett besök 😉. Fina bilder som alltid.

  2. Vilken fin inspiration! Jag har inte varit i Falkenberg på hur många år som helst men får total lust att åka dit när jag ser dina bilder och tips. Tack!

  3. Tack så mycket för alla tips. Jag blir (alltid) så inspirerad av dina fotografier och blandningen av inlägg i din blogg/instagram. Jag är en utav dom där snikna som aldrig lajkar eller skriver något fint. Men jag inser att jag borde ändra på det – med tanke på hur mycket inspiration det ger mig. Just detta inlägg fick det att sprätta till lite extra i kroppen mycket just för att jag (vi) ska snart flytta till Halmstad och jag njuter extra av allt som kommer med det. Tack igen!

    1. Tack det var roligt att höra!! Det betyder mycket för mig att du tar dig tid och skriver några rader till mig. tack. och lycka till med nya boendet 🙂 Halmstad är fint!

Kommentarer stängda