Sommaren kom på och hälsade på denna vecka och trädgården exploderade bokstavligen. Körsbär, päron och äpple blommar samtidigt och vår stora björk ger en vilsam skugga över jordgubbar och rabarber. Vi bläddrar i My Feldts fina bok och hänger i hängmattan efter frukost.

Det var så varmt denna morgon så det gick inte äta frukost i växthuset. Vi bar ut brickan till vårt “nya rum” i trädgården och invigde ett nytt frukostställe.

Jag hade planterat ut de flesta av mina förodlade dahliaknölar men de mådde inte alls så bra som jag hoppats… Min granne Bengts berättade att de naturligtvis måste vänja sig vid miljön och behöver några timmar per dag ute i några dygn innan man gräver ner dem men de kommer säkert klara sig fint ändå. De blev lite ledsna bara. Jag fick en fin äldre sort av Bengt. Han sa att jag  får tomatplantor om någon vecka och fina rotskott i slutet av sommaren. Så fint! Han fick nygräddade croissanter av mig som tack.

Jag hade med mina “Animal Cards” och Jonas drog sköldpaddan. Passade honom fint.

Grannen Stella kom över och hjälpte oss i trädgården.

Vi orkade inte så mycket – vi har alla dragit på oss en jobbig förkylning med öm hals, nysningar och tungt huvud.

Vid lunch åkte jag till FGL Store som badade i sol. Inte för att jobba utan för att gå på reiki healing hos Michelle.

Upp för trappan håller hon hus. Hon har fixat så himla fint! Här tar hon emot kunder för Reiki och coaching. Yoga har hon också fast då har hon det i den stora lokalen här där hon står. Flyttar bara bort kläder och soffor. Ta en kik på hennes sida  – den har blivit så fin med alla bilder vi tog i våras. Ta dig speciellt tid för att läsa det här.

Kanske undrar du vad Reiki är?

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Reiki är friskvård.
Det är en form av healing – ett ord som idag i många sammanhang är väldigt belastat – men förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse, varken för utövaren eller den som blir behandlad. Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte “tro på healing” för att det ska fungera. Modern forskning om Reiki visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.
(Källa)

Önskar dig en fin dag.

 

Kommentarer till “Vilsam helg

  1. Vill bara flytta in i din trädgård, så mysigt! Älskar verkligen den här tiden på året🌸

Kommentarer stängda