Kära fantastiska och förbannade trädgård. Vilken sommar vi fick där bland blomsterbäddar, tomatplantor, kreativa projekt och tidiga morgnar. Allt växte utom kontroll och som vanligt var jag på tok för sen med att binda upp. Men buketterna blev många och sagolikt vackra. Kvällarna var magiska och och luktärtornas doft förtrollande. Så gjorde jag en bok.
Ursäkta att jag tjatar lite om det här nu men det är en rätt så stor grej för mig och imorgon kommer man kunna förhandsboka  – och det vill jag ju tala om såklart.

Återkommer med länk och med vilket omslag som valdes ut.

Det här är bilder som valdes bort. En liten kik in i keramikverkstaden – där bakom det tända ljuset är drejskivan.
Först blommade rosorna utanför fönstret och efter det tog malva och rosenskära vid.

Lummigt minst sagt. Älskar hur allt bara växer ihop så här.

Jag delar ett recept på trädgårdens smoothie i boken. Mums!

Sen blir det ju en hel del buketter såklart…

Ingenting med druvor dock. Men kors vilken skörd vi fick förra sommaren.

Känner mig alldeles febrig nu så här innan vi öppnar upp för att förhandsboka signerade exemplar. Som att man precis gick i mål men håller andan för att man  är som i starten igen och behöver ta en jäkla sats för att sprinta som tusan. Nu får det bära eller brista liksom – lagt kort ligger.
Vi hörs imorgon nu då. Tror ni jag kan sova i natt eller kommer jag vara för pirrig?

 

Kommentarer till “Bortvalda… Känner mig nästan lite febrig

  1. Din trädgård ser så otroligt härlig ut. En riktig drömträdgård. Jag håller på att försöka tänka ut hur min ska se ut. Vi har nyss flyttat in och trädgården är allt annat än fin. Liten miniträdgård på framsidan och baksidan är täckt av asfalt och tre garage. Vi ska ta bort asfalten, men sen? En halvdöd häck behöver tas bort, måste huset dräneras? Var ska vi odla? På taket av garagen? Det borde väl funka att bygga nåt där? Nya staket, nytt räcke på terassen (samma som staketen?) Det är så mycket att göra att jag inte vet var jag ska börja. Därför är det så härligt att se hur din trädgård ser ut och få inspiration och längt.

  2. Hoppas du kan slumra lite i varje fall.. går det att förhandsboka till Finland också?

  3. Åh så spännande Kristin.
    De ska bli så fint att få ta del av din bok och se vad du skapat för vackert denna gång! ✨ 💛

Kommentarer stängda