Nu äntligen kan jag dela detta omslag med er och öppna upp för möjligheten att förhandsbeställa ett signerat exemplar av Livskraft från trädgård och hav.
En bok fullproppad med inspiration för ett kreativt och lustfyllt trädgårdsliv. Jag tar också med läsaren ner till havet och utforskar havets trädgård.

Inspireras till att färga tyg med buddleja eller tång, mixa ihop smarrig glass från bären i trädgården, bind egen rökelse från egna örter, laga mat med tång vid havskanten, odla din egna helgbukett och pressa blommor till tavlor. I boken delar jag kunskap kring hälsofördelarna med kalla bad och trädgårdsliv samtidigt som jag fyllt boken med egna reflektioner kring livet här min min brokiga trädgård på västkusten.

Min förhoppning är att denna bok  ska bidra till människors välmående och att vi blir fler som kan hitta källor till kraft, stöd, hopp och glädje i vår närmaste natur.

Så spännande att se den så här! Ja, nu ser ni ju vilket omslag det blev. Vi valde den vilsamma bilden – för mig är det viktigt att presentera en rofylldhet kring trädgårdsliv på omslaget. Att det är så mycket mer än att bara kavla upp och jobba  – här finner jag vila, sinnesro och livskraft.

Denna vecka går boken till tryck och datum för lansering är 15 mars. Den här boken är endast en “fejk” då jag printat ut omslaget och satt den på en bok jag redan hade hemma. Den riktiga omslaget kommer vara mycket vackrare med en rubrik i matt guld och med en havregul linnestruktur. Längtar som tusan efter att få hålla ett riktigt exemplar i min hand och få bläddra bland sidorna.

Den gör ju sig snygg här i bokhögen tycker jag.
Driver du en butik och vill köpa in boken till ditt sortiment så kan du maila min kollega på  theoni@krickelins.se så hjälper hon dig.

Så här ser baksidan ut. Jag är både glad och stolt – idag gick pressutskicket ut och jag har redan blivit inbokad på intervjuer inför min debut.

Blir verkligen glad om ni vill förhandsbeställa ett signerat exemplar och vara bland de första som får hem boken i brevlådan så snart den kommer från tryckeriet.
Här förhandsbeställer du LIVSKRAFT från trädgård och hav. 

Kommentarer till “Förhandsbeställ boken LIVSKRAFT från trädgård och hav

  1. Jag imponeras av dig. Inte alltid gör att du genomför så coola projekt, utan för att du vågar visa sig sårbar, misslyckad (självupplevd), trött, stressad osv. Men att man inte bara behöver vara det heller även om man gläntat på locket kring det.

    Jag ska såklart förbeställa en bok.
    Grattis till projektet!

  2. Ser så fram i mot å få din bok. Dine bilder tiltaler meg så mye. De gir meg en god kjensle og jeg drømmer meg bort i dem. Tekstene dine oppleves å være ærlige, de fenger meg og temaene er akkurat hva jeg liker. Ble så glad når jeg så at man kunne forhåndsbestille boken fra Adlibris i Norge også! Gleder meg😊

  3. Gläds med dig! Så fint tänkt, så fint tema och så fint omslag. Tack för att du delar med dig på ett så omtänksamt vis till läsarna. Tycker även att valet av omslag förstärker känslan av att du inte gör detta för att synas utan för att visa något viktigt. Menar inte detta på nåt jante-vis, klart du är värd uppmärksamhet. Menar bara att en sak som är utmärkande med din närvaro i det digitala är att det känns som du är här för att ge mer än du får. Ibland vill jag bara ”hallå, detta är din plats och du behöver inte tillmötesgå allas önskemål”. Men det är såklart superfint att du är så mån om verkshöjden i allt du ger. Det är oerhört generöst. Fint, fint, fint.

Kommentarer stängda