Här kommer några fredagsbilder.
Jag har landat i soffan efter ett kallt dopp i havet och sedan ett varmt i badkaret. Fötterna på soffbordet och Erik Lundin ur högtalarna. Helt slut efter veckan. Har bollat sjuka barn med arbete och kvittoredosvisning. Avslutade veckan med att föreläsa och ingå i en expertpanel inför 70 verksamma hallandsaktörer.

Bunkrat upp med super yogi -te och massa varmt vatten med citron och ingefära hela veckan. Har fått prioritera bort träningen – saknar som tusan. Behöver den för att skallen ska funka.

Det bästa med att ha sitt arbete på Brukstorget är att man är granne till två superbra loppisar. Fann boken, sleven och äggkoppen  för bara några kronor idag  och fick med mig syrad kål i burk som gåva efter dagens presentation, Påskliljorna har grannen Stella plockat och brödet ska vi ha till kvällens kräftor.

Denna målning älskade jag som barn och min mamma var ett stort fan av Karin Larsson.
En gång var mina föräldrar på en tredagars fest på gården i Sundborn. Vår granne var nämligen släkt till Karin och Karl Larsson och kunde använda gården för dessa festligheter. Väldigt avis faktiskt!

Denna helg är jag ledig och detta foto får symbolisera vad jag ska göra. Jag ska hänga med familjen, plantera massa sommarblommor, gräva ett land, läsa en bok jag fick av en gullig läsare och sedan hänga med  fina tjejer på söndag. Bland annat Marina på Strömma – tycker så himla mycket om henne.

Här sitter jag nu. Barnen är i väg hos grannbarnen och min man fixar i köket.

Men jag har också fixat. Jag har bland annat tagit bort alla papper från matbordet så vi kan sitta här och äta ikväll och så har jag handlat all mat.
Buketten är från min grymma kompis Daniella Witte.

Innan jag stänger datorn och ta helg vill jag visa ett annat loppisfynd.  Kan nte hålla mig borta från att köpa gamla oljemålningar med motiv på skepp ute på öppet hav. Älskar dem! Så fint med träram också.

Önskar er en mjuk helg. Vad ska ni hitta på?

Kommentarer till “Bra loppisfynd –

 1. Hej
  Så fin tavelväggen är, måste få till något sådan här hemma. Vacker tavla med skeppet.
  Kan rekommendera ett besök på Carl Larsson-gården. Har varit dit ett par gånger då jag bor i Dalarna. Det är så vackert inne och trädgården är mysig.
  Fin helg till dig 🙂

 2. Så mycket fint du fyndar och åh jag är minst lika avis på dina föräldrar för de tre dagarna! Dina foton lägger sig som ett lugn i mig.

 3. Hej! Blir så glad av din blogg! Är på jakt efter en liknande fåtölj som den ni har i vardagsrummet till glasbordet. Har du några tips? Köper gärna begagnat så länge det är bra kvalité.

 4. Ska njuta av helgledigheten ute i naturen!! Vilka fantastiska och inspirerande bilder du tar i ditt hem och din omgivning 💗💗 Och vilket mysigt och vackert hem du har! Älskar din blogg och Insta
  Kram och trevlig helg Rita

 5. Önskar dig en riktigt fin helg💙 Denna helgen skall jag titta på din trädgårdsfilm- har sparat det inlägget för att förgylla en ledig dag!

 6. Jag ska tampas med tonåringen, gosa med elvaåringen, längta efter maken på skidresa. Och greja lite i trädgården däremellan. Ha en skön helg!

Kommentarer stängda