Har precis kommit hem från en helt otrolig helg i Bohuslän. Min svåger gifte sig med sin Hanna och jag som lärde känna min mans lillebror då han endast var tretton år känner nästan som att det var min egen lillebrorsa som stod där i kyrkan och sa JA.

Helgen har varit helt magisk på så många olika sätt. Vår yngsta son sa att det var den bästa helgen på hela sommaren och jag är beredd att hålla med.

Victoria på @rumliggatansflora och jag fixade blommorna i lokalen. temat var vitt och grönt och jag tycker resultatet blev toppen.

Jag tycker kronärtskockan, slöjsiljan och fänkålsblommorna var otroliga ihop med de vita blommorna. Vi hade lånat Hanna Wendelbos Klong vaser och det blev vackra blomsterarrangemang på borden.

Där vaserna inte fick plats så ställde vi istället små glasvaser i grupp med samma blomster i.

Ja. Det var typ enda gången jag hade uppe min kamera på hela helgen. Vi hade fullt upp med att bara njuta av hela alltet. Är så full av kärlek och beundran för brudparet och alla deras kärleksfulla och omtänksamma vänner. Är det något jag tar med mig extra mycket från helgen så är det hur värdefullt det är med familj och vänner. Det ska man aldrig ta för givet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *