Denna måndagen poddade vi om smärta, sorg och ångest. Marina och jag har lite olika erfarenheter kring det och har även olika verktyg att ta till när det är som tyngst. Vi släpper alltid nya avsnitt på fredag så är du intresserad av ämnet så lyssna.

Ett av mina verktyg är träning – att röra på mig fysiskt och få upp puls samt lyfta tungt får mig må bättre. Även stunder i bastu, sömn, trygga vänner, familj, skratt, ren bra mat, naturen och att gosa med min hund skänker mycket för balansen i livet, speciellt då det är som tyngst.

De kalla baden får jag inte heller missa att nämna. De dämpar ångest och får kroppen mår bättre. Jag har hört att människor som lider av svår panikångest kan få hjälp av att fylla en skål med iskallt vatten och isbitar i och sänka ansiktet ner i det. Testa någon gång om du mår riktigt dåligt och se om det hjälper.

Jag har samlat mobilbilder på mina luncher och frukostar den senaste månaden. För lite inspiration om någon av er vill ha lite tips kring lätta måltider med bra och rena råvaror. Började skriva inlägget idag men blev alldeles upptagen med manuset till uppträdandet på Varbergs Teater kommande helg. Kan inte fatta att det redan är dags för föreställningen – allt går så fort.

Så har jag det lite tufft privat just nu också och då är det så himla svårt att få ihop allt. Ibland när jag har det tungt blir jag superkreativ och försvinner in i jobb för att slippa vara i de jobbiga känslorna men ibland blir det tvärtom. Jag blir helt svart och tom – vill bara sova  bort livet och inte träffa människor.
Försöker peppa mig själv till det förstnämnda för det är riktigt kass timing att deppa ihop totalt. kram til er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Lite gott och blandat

  1. Jag måste bara skriva: din blogg är så jäkla bra! Inspirerande på så många plan, vacker utan att vara alltför tillrättalagd, intressant, och välskriven.

    Att hålla en sådan kvalitet dag ut och dag in är det få som klarar.