Jag har inte gjort mycket idag. Bankat upp tre tavlor och bokat av fyra jobb.
Kanske lite mer där mitt i mellan men det som har slagit mig mest under denna suddiga torsdag är att människan är så nära sig själv och glömmer att se den stora bilden. Föringar andras perspektiv och ser sin egna sanning som den enda riktiga.

Vet du. Jag tycker att Steget och dessa orden sätter soundtracket för denna vecka.

all the women.
in me.
are tired.

Kan jag lämna dig med ett tips ändå? Inspiratör som jag är…
På loppis finner du sådana här för en guldpeng. Jag samlar nu gamla ramar för att fylla huset med familjebilder.

Jag har redan bankat upp några på väggen och planerar mer…
Alla de lyckliga minnena ska upp till åskådning. Måste banka in lyckan i väggen. Den rycks så lätt ifrån mig denna höst.

Kommentarer till “brottstycken ur en torsdag

 1. Tack Kristin, utifrån dina ord känns det som om våra tankar och känslor möts starkt nu. Tror jag också ska banka upp en tavla, lyckan, under helgen.

 2. Hei Kristin! Å som jeg kjenner meg igjen. Føler det på akkurat samme måte, roer ned, prøver å hente inn den unike meg, som jeg har gjemt og glemt så alt for lenge. Jeg er trøtt, jeg er sliten. Prøver å finne balanse.
  Du inspirerer så mye, jeg blir så glad av bloggen din, og alt det du skriver og fine tanker. Takk for at du finnes her og av alt du deler! Klem fra Norge:)

 3. Fina Kristin
  Ta dig tid att göra precis vad du behöver för att bygga upp din styrka på nytt. Ta hand om dig ❤️

 4. Du är min morgonkompis, går alltid in och hälsar på din blogg varje morgon innan jobbdagen börjar.
  Du gör min dag bättre på något märkligt sätt som jag inte kan förklara… så inspirerande.
  Ta hand om dig!

  1. Det känns fint att höra. Stort tack för att du tar dig tid att plita ner dessa rader till mig. kram

 5. Det du gör med din blogg, ditt företagande, din insta ALLT är både sjukt inspirerande, äkta, vackert och bra. Har genom följt massa bloggar genom åren, nu följer jag två varav en är din. Vill jag få inspiration, se nått vackert, läsa nått äkta, bli peppad, fly, förströelse… ja allt då är det din blogg jag vänder mig till.
  Lätt att vara självkritisk mm, men du gör ett grymt bra jobb! Pengarna ska in men aldrig på bekostnad av ens själ och där har du en grym kompass!!
  Keep up the good work ✊🏻❤️✊🏻

 6. Men å så starkt och vackert skrivet! Har liknande känslor denna höst, det gäller att inte glömma det finna en har mitt i allt ❤️

Kommentarer stängda