Igor och jag idag.
Vi har fotat till lite olika jobb och fixat runt här ute bland växterna. Vi hittade den här fina väskan som jag köpte på loppis och sedan helt glömde av. Gissa vad det är där i?

Min söta granne sa att den finska väldoftande rosen blommar just nu och jag fick plocka hur mycket jag ville av busken som vätter åt mitt håll. När jag kikade över staketet så upptäckte jag även hans fantastiska blommande buskpion. Jag knipsade av några med en gång. Helt ljuvliga och doftar fantastiskt.

Jag sprang förbi Röda Korset idag också. De ligger grannar till FGL och det är så kul att avsluta arbetsdagen med att kika in och se om de har någon fin liten vas eller så…
Idag fann jag en fin chokladask som jag tänker ha som prydnad i växthuset. Även en bricka i trä slank ner i min korg.

De här trädgårdsdagarna är verkligen bra för mig. Jag kommer ner i varv och hänger med barnen i en utemiljö vi alla mår bra i. Små avstickare till havet lite då och då. Sedan måste man jobba och gå i skola också såklart..hahaha..

Den här fina fann jag på Röda Korset idag också. Vilket vackert kinesiskt hantverk – ett underbart broderi där man kan snurra på denna glasskiva. Broderiet är lika vackert från andra hållet och jag fattar inte alls hur de burit sig åt. Så fint, ska hänga den i växthuset.

Ja, vad var det i den där väskan egentligen?

Världens finaste picknickväska med tallrikar, muggar och superfint foder med mönster av solrosor.

Har haft en fin måndag. Kan tänka mig att den lugna helgen gjorde fint avtryck i både knopp och kropp. Känner mig lite klarare och har sänkt axlarna en aning.

Denna vecka ska jag jobba mycket med FGL, leverera några uppdrag, spela in film, göra ett jobb i Göteborg och sedan dra till Malmö direkt och möta upp denna fina. Alla mellanrum ska jag fylla med kramar och trädgårdsliv.

Kommentarer till “Buskpion, loppisfynd och trädgårdskärlek

  1. Såå härlig och inbjudande trädgård!! Vad är det för häck som växter precis bakom den gröna lilla sittplatsen? 🙂 // Linda

  2. Vilken trädgårdslust du ger😊Så himla fint och jag vill genast ut och greja. Så snyggt med dina nya lådor och singel och allt annat. Kram💚

Kommentarer stängda