chili_Kristin__Lagerqvist-3236

Äntligen lite sol och värme. Vi lämnar en fantastisk helg bakom och försöker ta tag i måndagen. Lite trögstartad med barn som fortfarande är sommarlediga. Men jobbar man på fort så kan man ju dra ner till stranden och bada sedan.

chili_Kristin__Lagerqvist-3234

Det växer så det knakar i mitt lilla växthus och jag tänkte visa den här chilin. Jag fick den av grannen och när jag planterade om så rev jag nog sönder lappen där det stod vad den hette. Kan det vara Black Habaneros?

chili_Kristin__Lagerqvist-3247

Jag lyfte in den för att den verkligen skulle få komma till sin rätt på en bild. Så vacker! Men kors vad starka frukter den bär.

chili_Kristin__Lagerqvist-3249

En av sommarens finaste gåvor helt klart. Jag ska torka de mogna på ett snöre i köket för kommande höstgrytor. Mums!

chili_Kristin__Lagerqvist-3243

Jag bar in min vackraste pelargon från växthuset också. Sweet Mimosa.
Önskar dig en bra vecka.