Dagarna rullar fram över mars och jag verkar se livet lite ljusare. Det är som om saker och ting har ett mjukt skimmer runt sig och jag känner mig hoppfull. Snart packar vi lastbilen som ska gå ner till det nya huset i Frankrike och jag funderar på om jag ska direktså lite sommarblommor i min franska trädgård.
På jobbet rullar det på och allt arbete vi lagt ner under vintern för att skapa en härlig vår och sommar hos KLco verkar komma på plats. Denna vecka har jag både skyltat om butiken och mött upp Hanna Wendelbo för att fota det nya mönstret för sommaren.

Jag fixade frukost inför mötet. Plommonmarmelad, surdegsfrallor, ost, ägg och apelsin. Matchade maten fint med min orange linneskjorta som egentligen säljs som pyjamas hos oss.

Vi åt, pratade i kapp och så jobbade vi i rasande fart. Jag hade satt upp mig på lunchträning och var tvungen att springa prick 11.55.

Vi hann till och med få till en påskig film som jag ska klippa ihop och dela idag på Instagram. Håll utkik!

En tidig morgon kom jag hit för att hämta en grej och då låg solen så vackert in i detta vardagsrum. Jag hade bara med mig mobilen så jag lovade mig själv att ta mig hit vid åtta med min riktiga kamera en solig dag för att fånga ljuset som letar sig hela vägen in i köket. Men ni får hålla tillgodo med dessa bilder från butiken så länge – dessa knäppte jag fredag eftermiddag samtidigt som jag packade bilen full av teblandningar och böcker för att delta i Hallands Matfest på lördagen. En matfest som hade hela 4000 besökare!
Wow – vilken succé det blev. Är så glad över att de frågade om jag ville vara med under denna dag och prata lite om mitt arbete och om att vara verksam i Halland på scenen.
För några dagar sedan var jag på besöksnäringsträff på stadshotellet och min kärlek för Halland och vad som erbjuds här växer sig bara starkare och starkare – är så pepp på att dela detta med er.

Kanske lägger ni semestern i Halland i år?

Ljuslyktor i våriga kulörer.

Vårt blommiga vardagsrum i pastell.
Titta så fint det blev när tavlorna kom upp – speciellt i kontrast med väggmålningen. Tavlorna är 160×110 så då får ni en liten känsla för rymden i vardagsrummet.

Beklagar att ni inte hade blogginlägg publicerade vid 06 den här helgen. Veckan har varit maxad minst sagt och jag har också önskat att inlägget om tro och religon skulle få ta lite utrymme och skapa eftertanke – bjuda in till dialog. Här och och här kan ni läsa bland kommentarerna kring detta.
Kompenserar ikväll med att publicera ett inlägg om att Bokcirkeln drar igång med ny bok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Dagarna, dagarna, dagarna.

  1. Blir så glad när det ligger ett nytt inlägg varje gång här, oavsett när det kommer. Då vet jag att jag har en trevlig läs (o bild) stund framför mig. 0 stress alltså, från en trogen läsare.
    Underbara, livsbejakande färger och din härliga energi lyser i detta inlägg. Bor ju i Skåne så nu känner jag att jag snart måste ta mig till Varberg o butiken din.
    En fråga: blir det fler workshops snart med Sofia Vusir Jansson?