Jag smet förbi Röda Korset för att köpa en filt till Boris men kom ut ur butiken med den här fina kannan istället. En handmålad tjusig sak som kommer vara fantastisk med sommarens blommor där i.

Och hur fin var den inte på andra sidan?

Jag plockade några syrenkvistar i trädgården och satte där i.

Sedan började jag genast drömma om hur jag kan få till det i växthuset i år.
I ett utskick från HK Living fann jag det här fantastiska bambuskåpet i en härlig miljö. Begonian som står ovanpå är verkligen pricken över i på fotot. Pelargoner, tomatplantor, chili och begonior. Lite fina glasprydnader, kuddar, mattor, ljusslingor i taket… & ett fint skåp…. drömmer vidare….

Galet fina och inspirerande bilder i HK Living’s nya katalog förresten.

Kommentarer till “Dagens fynd

 1. Lästips ang ditt inlägg förut om att dippa efter framgångar:

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1780092392011992&id=100000337442754

  En vän skickade mig länk till inlägget, som är offentligt. Dvs jag vet inget mer om den som skrivit än att hon verkar ha koll. Alltså detta sätter verkligen saker i ett tydligt sken för mig. Eftersom du kände igen dig i min kommentar så kanske detta även kan vara värdefullt för dig/alla er som kände igen er i Kristins inlägg. 🙂 tror inte man måste ha adhd för att ha detta dopamin-jox utan att det snarare är vanligt bland adhd men en egen grej.

 2. Tjusigt! Den där handmålade kannan är verkligen en liten pralin. Fint skåp också! Tänk bara på att bambu är känslig för fukt och temperaturväxlingar. Jag hade en fin loppisfyndad bambubricka i växthuset förra året och den blev möglig och obrukbar, så jag lärde mig den hårda vägen… Det går kanske utmärkt om man täcker det eller flyttar på det under vintern – bara heads up ifall – men du har säkerligen koll på det. Ser fram emot en ny säsong i ditt växthus!

  1. Hahaha, nä, det hade jag ingen koll på alls… Tack för info.
   Får ställa in på vintern då kanske?
   Håller tummarna för ett sådant skåp i växthuset. 🙂 Ha en fin dag Weronica!

  1. Gör det!!! Du skulle köpt två – ett till mig också… ghaaa vad fint!! Vet du priset?

Kommentarer stängda