Det är söndagen den fjortonde maj och jag har gått i mål.
Fast i mål är man väl i och för sig när man blir färdig och jag är långt ifrån klar. Klockan tre idag släpptes min senaste kollektion med linnekläder för KLco.

Något jag jobbat hårt med under det senaste året nådde hamn. Ångesten, tvivlet, pressen och stressen finns alltid där och gror någonstans i hörnen och det är inte förrän jag ser att ordrarna tickar in som jag kan slappna av. Sommarens kollektion tömmer alla våra konton och är en oerhört stor risk, nu i lågkonjunktur är det naturligtvis ännu mer pressat. Men phu.
Det verkar som att mina kunder gillar plaggen och min egna favorit sålde till och med slut innan första timman passerat.

Så tacksam!

Det är speciellt att bygga upp ett varumärke lutat på sig själv som person och sin livsstil på det här sättet. Det är både roligt och utmanande.
För man kan verkligen jobba hur mycket som helst och vart drar man gränsen när man vill att allt ska bli så bra som möjligt?
Inte bara vill – jag kräver av mig själv att det ska bli bra. Annars kan jag ju tacka för mig själv direkt och stänga ner.

De senaste åren har jag haft ett helt underbart team runt mig som gjort det hela möjligt och jag är väldigt bra på att delegera ut arbete som inte kräver min hand. Det har räddat mig och gjort allt så mycket smidigare. Visst har vi kikat på hur det skulle vara att skala upp ännu mer men jag landar alltid i att jag vill fortsätta med mitt lilla team, ha kontrollen själv och inte jobba med återförsäljare.
För nu.

Det är klokt att ha ett eget varumärke bredvid mitt arbete som influencer eftersom jag inte vet hur länge jag vill hålla på att dela mitt liv så här i sociala medier. KLco är dock väldigt beroende av att jag är aktiv och relevant på sociala medier så jag kan inte lägga detta på hyllan än på länge.

Jag tycker om att blogga – det var ju här allt började. Ingen affärsplan, budget eller några satta mål – jag ville bara göra ett avtryck och dela mina tankar. Bygga upp rum och världar för andra att landa i – så som jag ofta själv landat i böcker, filmer och bilder. Kombinera bilder och text i ett snabbt format.
Jag tror att bloggarnas storhetstid är på väg tillbaka. Att många tröttnat på Instagrams format och söker innehåll med mer substans.

Ikväll ska jag fira lanseringen med att laga pizza med zucchini och citron , ta ett bad och vattna trädgården. Sedan blir det att somna till en serie i sängen.

Kollektionen innehåller blusar, kjolar, klänningar och skjortor.

Vis av erfarenhet vet jag att det är de klassiska plaggen i vitt som går bäst. Ändå hade jag beräknat fel med denna oversized skjorta som sålde slut på studs.

Riktigt roligt! jag använder min jättemycket så jag fattar.

Dessa två är också favoriter. Charlotta i svart eller mandarin.

.

Nu pustar jag ut och passar på att säga tack till er alla som följer med här inne på bloggen, till alla kunder och till alla runt om mig som bidrar till att jag kan rulla vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Dags att fira – phu, jag rodde detta i land

  1. Stort grattis till ännu en jättefin kollektion. Kommer den vita skjortan och svarta pyjamasen in i lager igen före sommaren? Hoppas! ❤️