Jag stiger upp först, dricekr citronvatten, smörjar in ansiktet med en olja och brygger en stor kanna kaffe.

Boris snosar vidare.

Jag drar av mig min pyjamas och tar en handduk runt axlarna innan jag går ut trädgården. Poolen är inte uppvärmd än och det är riktigt härligt med ett kallt dopp för att kicka igång kroppen inför dagen. Jag har med mig kaffet ut och efter jag torkat av mig badet så tar jag på pyjamas igen för att därefter strosa runt här ute.

Trädgården ligger i halvskugga och morgonsolen letar sig in över trädtoppar.

Kikar ner i rabatterna på allt jag planterat och som sått sig självt. Här är grönsaker och ringblommor. Snart värmer solen upp jorden och det växer till sig under dagen. Det går väldigt fort här ute nu så hux flux har äppelträdet blommat över. Det gäller att hänga med.

Jag plockar en bukett med förgätmigej. Så fina!

De får flytta in i köket med ett stort fång tulpaner. Otroligt att allt detta blommar i min trädgård just nu.
Vår bästa tid är nu!

Hoppas ni har en skön helg och njuter av det vackra vädret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Välkommen till en lördags morgon

  1. Hej,
    Tack för din underbara blogg, som jag läser varje dag. Jag undrar vad det är för ansiktsolja du använder?
    Kram från Therese