Dan före dan, vad gör man då….? Som egenföretagare med butik vet jag ju exakt vart jag befinner mig men jag hoppas ändå jag ska hinna förbi fruktpojkarna för att handla grönkål och hinna smita förbi en mysig butik för årets sista julklapp. Måste förbi bokhandeln också…
Sedan blir det rim, inslagning av paket och förhoppningsvis en film i soffan där vi alla turas om att klia varandras fötter. Här brukar jag somna efter femton minuter så därför får jag aldrig välja film…

Undrar hur många klappar jag får ihop på detta sätt. Så fint med den torkade dahlian från trädgården.

Nu önskar jag er en riktigt fin jul med mycket vila och god mat. Ett varmt tips om ni vill kolla en serie är Lovesick på Netflix. En bra bok är Nyfiken av Ulrica Norberg. En bra podd är någon av alla klockrena Söndagsintervjuer med Martin Wicklin vid rodret.

Hoppas jag kan kika in till er igen under dagarna.

God Jul!

Kommentarer till “Dan för dan…

  1. God Jul 🎄
    Önskar dig en fin julhelg! Tack för boktips!
    Här kommer ett boktips från mig:
    ”Läk dig själv” av Nicole LePera. Så bra bok!

  2. God jul kära du. Hoppas din blir mysig, trivsam och med många snälla tankar och softa stunder. Kram

Kommentarer stängda