Juldagar rullar förbi och ska jag vara helt ärlig så känner jag mig helt färdig med den.
Julen blev kanske inte så mjuk och härlig som man önskat även fast julgranen stod grön och grann i stugan, skinkan var griljerad och julpaket låg vackert inslagna under tindrande julkulor.
Vi har en sjuk anhörig så all energi har gått till oro och stöd. Så som livet är för många. Livets jobbigheter tar inte ledigt för att det står jul i almanackan.

Men på julaftons morgon dukade jag upp för mys och hade till och med tiden att grädda och namna pepparkakor till alla platser.

Sofia Wood berättade i deras podd att hon brukar sjuda frysta körsbär i apelsinjuice, vanilj och lite socker under lång tid och servera till gröten. Så mycket lyxigare och godare än kanel och socker – detta verkligen uppskattat.

Frukostbordet, mina tofflor och Boris. Dessa säljs på Varbergs torg på lördagar och är tillverkade i Sverige. Mycket fina och sköna!

När familjen lämnat bordet…

Så gick solen upp och matrummet badade i vinterljus samtidigt som jag drack julaftons andra kopp.

Vi försökte ta ett julkort – killarna och jag. Lillebror och Boris ville vara med och mellanbror skulle knäppa fotot. Här testar vi ljuset. Blev lite väl tokigt med motljuset bakom sa vi.

Ja, här kan vi ju stå. Under girlangen.

Oj, här kom ett nagellack med.

Men det här blev ju bra! God Fortsättning till er.
Hoppas ni har fina dagar.

Kommentarer till “Julafton hos oss

Kommentarer stängda