Ett snabbt hej från mig och en liten kik på vad jag fyndat på loppis i helgen. Trädgårds- & konstböcker är bland det bästa man kan komma över tycker jag.
Fyra ljusblå stearinljus för en tia är inte fy skam heller.

Bordstabletter för att skydda duken då det vankas frukost eller middag. Bra att fynda på loppis.

Vi har haft ett dygn i Malmö med familjen och jag kom hem till jobbdatorn för att planera de två första dagarna i kommande vecka. Jag ska till Borås och hålla i en utbildning och har precis lagt sista handen vid presentationerna och ska nu krypa i säng.

En del av utbildningen kommer innehålla arbete med styling, komposition, bilder, redigering och text. Har därför med mig lite grejer vi kan jobba med under dagarna och har redan packat in allt detta i bilen.

Hoppas du har haft en fin helg. Ses här snart igen.

Kommentarer till “De bästa loppisfynden

  1. Så härligt! Och vilka fina fynd, tycker också konstböcker är det absolut roligaste att fynda. Påtal om konst föresten – vem är det som illustrerat den fantastiskt fina bilden på flickan med björnen längst fram bland dina tavlor? 😍

Kommentarer stängda