Från Johanna Bradfords blogg:
“För prick ett år sedan idag fick jag reda på att cancern jag burit inom mig uppkom för att jag är bärare av den ärftliga genen BRCA1 3171 ins5, även kallad den västsvenska mutationen. Det är just de kvinnliga hormonerna inom mig som gör det möjligt för den här typen av cancer att bildas och växa. Nästan skrattretande att få ett sådant besked på självaste kvinnodagen. The future is female citaten stannar någonstans i halsgropen på mig.
Men jag har en dröm. Eller jag har massa drömmar såklart. Men en av dem är att jag ska få uppleva när läkarna har löst gåtan till cancer. Eftersom att genen jag bär på är ärftlig finns det 50% risk att mina barn är bärare av den. Men det vet vi inte än.”

Min vän Johanna frågade om jag kunde fotografera henne innan hon operarade bort sitt andra bröst igår. Känner mig alldeles varm i magen över förtroendet och jag tycker att bilderna vi tog berättar så mycket. Mod, skörhet, styrka, sorg, kärlek & kvinnlighet.
Johanna Bradford är en av de mest inspirerande kvinnorna i mitt liv. Då tänker jag inte på hennes vackra hem och härliga blombuketter utan mer på hennes inställning till livet i stort och smått. Hon besitter ett lugn och en trygghet som är få förunnat – en riktigt gammal och klok själ vilar inom denna fantastiska tjej och jag beundrar och inspireras av henne.

“Jag är ingen läkare men kan ändå bidra till forskningen och har därför startat en insamling som jag skulle bli så glad över om ni ville delta i genom sätta in valfritt belopp och därmed göra dig själv och dina medmänniskor en tjänst.” /Johanna Bradford

Läs Johannas viktiga inlägg här och bidra till hennes insamling  >>

Obs. Var snäll och dela inte ovan foto utan att fråga Johanna först.

Kommentarer till “Johanna Bradfords insamling – The future is cancer free

  1. Det är så fint skrivet och vilken talande och vacker bild du tagit av Johanna.

Kommentarer stängda