Det har blivit dags för ännu ”Ett mjukare Varberg” och Du är varmt välkommen.
Ett mjukare Varberg är ett initiativ från oss tre – Anna Linton, min man Jonas och mig  som vill bidra till hur vi kan stötta våra barn att navigera i en digital värld & må bra. Vi arrangerar föreläsningar och mötesplatser för  att skapa ett mjukare Varberg

Denna kväll vill vi ge utrymme till många samtal och skapa en härlig upplevelse på Brukstorget. Bland värmande eldar varvar vi skön musik med korta föreläsningar och personliga berättelser på temat ”Unga relationer”. I kontakt med Ungdomsjouren i Varberg och Ungarelationer.se ser vi hur stort behovet är av kunskap och en bra dialog. Låt oss hjälpas åt att få ett mjukare Varberg där våra ungdomar är trygga och får stöd.

När, var & hur:
När: onsdagen den 24 april, från 17.00 – ca 21.00.
Var: Brukstorget utanför Röda Korset och FGL Store.
Hur: Gratis. Säkra din plats genom att boka senast 12 april. Alla som vill är välkomna. Extra varmt välkomna är alla ungdomar och du som arbetar nära ungdomar, mor- och farföräldrar, förälder till ungdomar eller barn på väg in i tonåren.

Program:
17.00 Tänder vi eldarna och det finns kvällsmat och god mat till försäljning från Verket. Mingel hos våra utställare och plats för samtal.
18.00 Startar programmet vid scenen. Initiativtagarna till ”Ett mjukare Varberg” hälsar välkomna och berättar kort om initiativet och planerna framåt.
18.10 Mikis Kanakaris, verksamhetsutvecklare på 1000 Möjligheter som driver ungarelationer.se ger oss kunskap och en inblick i ämnet ”unga relationer”.
18.40 Skön musik från Mollie Minnot som uppträder med alldeles nysläppta låtar.
19.10 Kristin ”Krickelin” Lagerqvist ger sin personliga berättelse om hur det är att hamna i en destruktiv relation som 16 åring och ta sig där ifrån och hur vi medmänniskor kan hjälpa till.
19.25 Skön musik från Lisa Pedersen.
19.45 Ungdomsjouren Tigerlilja berättar om sin verksamhet och vilket stöd som finns i Varberg och vad vi var och en kan bidra med – i stort och smått.
20.00 Efterföljande samtal och mingel.
21.00 Eldarna släcks och vi går hemåt.

Boka din plats här och hjälp oss att sprida detta – Tack!

TACK till alla på scen som bidrar med sin tid denna kväll för att allt ska vara kostnadsfritt och tack till Brukstorget som möjliggör mötesplatsen och ett fint upplevelserum.

Kommentarer till “Ett Mjukare Varberg – Unga Relationer

  1. Jag är lite sugen på att dra igång detta i Falkenberg. Jag jobbar just nu som fritidspedagog/förskollärare men är även mamma till en 10-åring som har börjat röra sig i lite i sociala medier (mest snap och ticktock, youtube). Han har även en lillebror. Brinner för jämställdhet gör jag och skulle färna villa bidra med det på något sätt i Falkenberg. Hur startade allt för er?

Kommentarer stängda