Den stora tröttheten nockade mig och jag är lite vilsen i dagen.

Jobbat gäspande  i soffan och funderat på om jag kunde krypa i säng redan vid fem. Tackat ja till en grej och bokat hotell. Städat upp och städat bort. Hjälpt Kvinnojouren med en av lägenheterna. Skällt på Boris som rotat i soporna. Skalat morötter till barn. Messat med en vän. Betat av min lista. Börjat använda mina glasögon igen och ser äntligen vad jag läser utan ansträngning.
Allt blir bra. Även fast jag är trött så är jag mjuk i bröstet.

Tack för alla fina kommentarer i detta inlägg – älskar när ni skriver hälsningar till mig. Även fast jag vet att ni är flera tusen som läser här inne varje dag så kan det ibland kännas lite ensamt och lite som en monolog utan er respons.
Är så tacksam över er feedback och utan er så hade det ju inte funnits någon blogg. Tack!

Lite svamligt inlägg här från soffan. Sätter punkt här och önskar er en fin kväll.

 

Kommentarer till “Den stora tröttheten

  1. Du skriver att det är flera tusen som läser din blogg varje dag men få som ger dig respons.Det förstår jag måste kännas lite trist.Men jag har svårt liksom många med mig att uttrycka mig skriftligt.Det gör att vissa av oss tycker mycket om det du skriver men kanske inte ger dig den uppskattning du egentligen borde ha.Nåja,nu så spännande att du nu går vidare…..

  2. Jag tycker din blogg är helt fantastik och blir så inspirerad av din inredning och allt du skriver om. Tack att du delar med dig av så mycket! Ska bli spännande att se vad du ska göra med ditt badrum. Vi har ett 70-talshus så det är svårt få till samma stil som du har, men jag önskar att det gick. 🙂
    Instämmer med tidigare kommentar, Bästa bloggen!

  3. Ibland måste tröttheten på ha sitt – livet blir lite ljusare och våra kroppar piggare när ljuset kommer – och massa sol såklart. Återigen tack för en bästa bloggen – den är stark ärlig inspirerande och verkligen. ”Mjuk” för oss läsare ! Trevlig helg !

Kommentarer stängda