– Detta är nog den vackraste blusen du någonsin gjort Kristin, utbrast min man då jag hade på mig den förra veckan. Så nu blir det reklam för egen verksamhet.

Jag kan vara beredd att hålla med. Denna är den mest klassiska och gångbara blus som finns och man kommer aldrig tröttna på den. Det är en modell vi haft tidigare, blusen Theoni. Men nu kommer den i vitt och det är alltid poppis hos alla.

Vi plockar även in en kulör vi kallar kola. Det är samma kulör som en seg kola som man sakta kan suga på. De med mintsmak från Pärlans är ju för goda!

Vi fotade hos min vän Marina på hennes Strömma. Här är det så vackra tapeter…

…och det röda vildvinet drar en sista suck från kvarnens husvägg ovanför strömmen. Här kan man stå och stirra på vackerheten ett bra tag.

Vi plockar in en kulör vi kallar magnet också. Det är en gråblå kall kulör som kommer i modellen Nütie. Jag älskar rygg, axlar och ärmar på den här. Ja, halslinningen är ju också fantastisk. Släppet äger rum denna söndag 15.00.

Vår modell Sofi – lika grym som alltid. Önskar hon kunde jobba mer hos oss i butiken och på lagret. Hon är så fin och har väldigt god och genuin energi.

En pyjamas i kola. Inte fy skam. Har redan flyttat in i min.

Är så glad för detta släpp denna höst – ni är många som varit besvikna över att vi inte haft så många blusar kvar i sortimentet. De har varit slutsålda! Kul för mig men tråkigt för er så det känns skönt att fylla på med finheter.

Undrar om färgen gör den rättvis här? Den är gråblå så den kanske inte drar åt brunlila som här… Det måste vara ljuset och omgivningen som gör det. Kika på ovan bilder för mer trovärdig kulör.
Idag blev det ett sent bloggande. Kom precis hem från ett företagsevent vi haft i våra lokaler. Det var Företagarna som var hos mig och vi startade med mat och mingel, därefter var det en presenation av mig och min verksamhet och sedan välkomnades Charbel Gabro, en av Sveriges främsta föreläsare. Väldigt intressant och givande, en ögonöppnare minst sagt.
Spana in honom om ni planerar boka föreläsare – ämnet integration och förståelse för andras perspektiv har aldrig varit mer aktuellt än nu.

Jag avslutar detta blogginlägg med en skärmdump från min vän Anna Marxén story efter kvällen hos oss. Följtips – grym på sociala medier.
Blir så varm i hjärta och mage när jag läser det.
TACK!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Den vackraste blusen du gjort

  1. Åh det är ju perfekt! Jag bor i norra delen av landet men kommer ha vägarna förbi Varberg nästa vecka och tänkte titta in i butiken för att prova lite kläder, tycker det är så svårt på distans 😊 Hoppas det kommer finnas några blusar kvar åt mig att prova 😉 Kanonfint släpp!