Om podden

Image

Nu har vi poddat varje vecka i nästan 10 månader. Vi har sagt att vi kör på fram till årskiftet så får vi se sedan.

Vi betalar ju hela kalaset själva med klippning och så vidare – vi ville testa forumet och se om det var något för oss och ville också satsa helhjärtat med regelbundenhet och ett mål. Jag tycker vi gjort ett riktigt bra jobb och det glädjer mig att det är flera tusen lyssnare varje vecka. Ofta blir jag stannad av lyssnare som vill säga något peppigt om podden och jag blir alltid lika glad. TACK!

Denna vecka släppte vi ett avsnitt som handlade om något som många kvinnor funderar över tror jag.
Avsnitt 38 – ON OUR BEST BEHAVIOR – äter vi upp desserten eller tackar nej?
Frosseri, livskvalité, återhållsamhet, regler och njutning… Vi försöker reda ut begreppen och pillar oss i naveln, plockar vi guldstjärnor i duktighet eller vill vi bara må bra? Varför blir det alltid ett negativt snack runt matbordet då kvinnor ska fika?

Har ni lyssnat?

Imorgon spelar vi in ett nytt avsnitt och då öppnar vi upp frågelådan. Kom med ett förslag på ämne eller en fråga i kommentarsfältet här så tar vi med oss den.

Hoppas ni haft en fin helg. Hörs imorgon igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Om podden

  1. Hej, er podd är en del av min fredagsrutin när jag avslutar veckans jobb! Så fint att höra era diskussioner om företagande, livet, kärlek, vänskap, hälsa o allt däremellan. Det vore fantastiskt om ni kunde fortsätta podda men om inte så har det varit fantastiskt att få följa med er under detta året. Året är ju inte slut än, tur det. Må så fint / Catharina

  2. Har ganska nyligen hittat till er pod – gillar! Hoppas ni fortsätter – har inte riktigt tänkt på att ni inte har betald reklam i den, men inser nu att det är så. Imponerande att ni kört så länge utan finansiering – men jag skulle inte sluta lyssna om ni startade med det. Inte orimligt, när podden är gratis för oss lyssnare.
    I vilket fall – tycker ni har en bra innehållsmix och att kemin mellan er är avslappnad (även om ni inte alltid stryker varandra medhårs) och mycket skön att lyssna på. Lite som att sitta och tjuvlyssna på samtalet vid bordet bredvid och jag går därifrån med nya insikter & funderingar.