cover_Kristin__Lagerqvist-5866krickelin_arbetsrum_tapet_workspace_wallpaper_Foto_Andrea_Papini

Dessa bilder har Du säkert sett både en och två gånger tidigare både här och på Elle Decoration. Ledsen om det blir tjatigt men men jag är lite extra stolt och glad över detta arbete idag då jag fick reda på att vårt hemma hos-reportage är det mest lästa på Elledecoration.se i år. Tack för alla peppande kommentarer på Instagram!

krickelin_blue_wall_door_Foto_Andrea_Papini

Bilderna tog fotografen Andrea Papini och jag i maj 2016 för svenska Elle Decoration. Ett mycket lyckat samarbete, arbetet har sedan publicering i Sverige sålts vidare till England, Grekland, Danmark, Australien, Italien och Norge. Jättekul!

krickelin_hall_tapet_wallpaper_flowers_Foto-Andrea_Papini

Så glad över den blommiga tapeten vi beslutade oss för att smycka hallen med. Ett varmt och glatt välkomnande när man kommer hem.

krickelin_kok_kitchen_Foto_Andrea_Papini

Köket var helt nyrenoverat när vi flyttade in så för oss var det aldrig tal om att byta ut något. Nu i efterhand är jag glad att de tidigare ägarna gjorde detta klassiska val åt oss för jag hade förmodligen dragit till med något mer djärvt som nog inte passat husets själ lika bra.

krickelin_matplats_tapet_wallpaper_Foto_Andrea_Papini

Det enda vi gjorde var att lägga till lite mässingsdetaljer och satte upp en tapet.

Om du inte sett hela reportaget i sin helhet innan så kan du klicka in dig här och läsa lite mer om hur vi tänkt med inredning, färger osv.

Önskar dig en fin afton!