Jag har en drös härlig inspiration att läsa ikapp då jag sitter på ett tåg imorgon. Ligger efter i min bloggläsning men har ändå skummat över de vackraste som händer i bloggvärlden just nu.

Så glad att Sofia har börjat blogga igen på Mokkasin.com. Hurra! Alltid så fint där inne. Sofia är mitt uppe i hennes bokprojekt #hiddenplacesbook och jag är spänd av förväntan inför detta.

Även bästa Malin Persson har flyttat och bloggar nu under sitt egna domän. Alltid lika inspirerande och vackra inlägg – hennes hem är det vackraste jag någonsin varit i. Följ Malins äventyr här.

Malin har precis varit med i Inredningspodden förresten – här finner du massa fina bilder från hennes hem och till Emelie Sundberg som driver podden.

Clara bloggar som aldrig förr och jag smaskar i mig varje inlägg med tindrande ögon. Så himla härliga med den nya lilla familjemedlemmen och den sköna livsstil de har. Blir väldigt inspirerad.
Blir också inspirerad av Claras look – vill testa mittbena och lockar samt hitta en småblommig klänning i aprikos.

När Clara och hennes man sjöng för sina barn (sett på story i Instagram) brast jag nästan ut i gråt.
Det var bland det vackraste jag sett!

En annan sak som jag nästan börjar lipa av att titta på är @raskal film som publicerades på @ceylonsliders för ett par dagar sedan. Har sett den flera gånger nu och det knyter sig i magen av längt till en av de vackraste platserna i mitt hjärta – vårt älskade Sri Lanka.
Saknar våra vänner där, vågorna, maten, människorna och jag saknar den Jag är när jag är på denna plats.

Raskal lever det livet jag vill leva om jag inte var här där jag är nu. Kan man hoppa på det tåget då alla barn fyllt tjugo ocgh flyttat ut tro…?
Titta på filmen här.

Annat inspirerande på Instagram. @poppyloveyou är vackrast i mitt feed och det här är bland det mest sagolika jag sett. Så mycket magi, styrka, skörhet och kärlek i denna bild.

Och Hurra!! Sofia Wood har börjat blogga.
Har kärat ner mig i Billgren & Wood’s podd och är så himla lycklig över att jag nu också får ta del av Sofias kloka och stilsäkra tankar i bloggform. Tack för detta!

Sofia har också målat sina väggar blå förresten. Ni förstår ju att jag gillar det här…

 

Sist ut – min vackra vän Johanna som precis fyllt år och tagit en tur ner till Österlen. Läsa allt om detta på hennes blogg. Det är sannerligen en fröjd att följa Johanna och är man knäpp om man vill köpa likadan klänning till sig själv i försenad 40-års present?
Hoppas det plöstliga habegäret lägger sig.

Kommentarer till “Det vackraste som händer i bloggvärlden just nu.

 1. Krickelin!

  Tänk att jag har följt din blogg i så många år. Den känns så trygg, varm, generös och bjussig. Den är allvarlig, ställningstagande, inspirerande vacker och bjuder på humor. Jag trivs så gott med ditt jordade, personliga, varma och livfulla uttryck! Och du har alltid ett gott ord över till din omgivning och till människor/bloggar i din närhet! En sådan fantastiskt fin egenskap!!

  Jag vill tacka för allt du ger och allt du gett under så många år! Jag har i många år haft ett väldigt svårt liv med bla svår sjukdom, då jag fått lov att söka glädjeämnen och inspiration där jag kunnat. Din blogg har då verkligen stuckit ut och varit en stor inspiration för mig i mörka stunder. Tack! 🙂

  //Eva.

  1. Tack själv Eva! Tack för att du tar dig tid att lämna detta fina avtryck till mig – det betyder mycket ska du veta.

 2. Hej Kristin!
  Jag håller på med dahlia-plantering för första gången i livet! Så kul att ta sig an ett nytt intresse “på äldre dar”.
  Minns jag fel eller tipsade du om nåt tjusigt sätt att typ staga upp för dahliorna när de stod i sina pallkragar förra sommarn?

  Tror du hade varit och hälsat på hon någon som hade så snygga dahlior och pallkragar och nån form av “trä-staket” runt sina blommor så de skulle hålla sig lite upprätta. Vet du vad jag menar?

  Var hittar jag de på din blogg?
  Kram och tack för all trädgårdsinspo!

  1. Hej, det var Håkesgård som hade byggt upp det längs sina rabatter. Sök i sökfältet så kanske ett inlägg om det kommer upp… vet inte hur mycket jag skrev om det egentligen. I år ska jag vara ute i god tid att staga upp.

   1. Hittade! Tack! Här ska jag också staga upp i tid! Har redan fått några som växer åt alla olika håll och kanter!

 3. Vad kul att du tipsar om Krille Rask. Vi hängde i samma kretsar när jag växte upp i Falun. Den lilla dreadskillen som spelade i band och skejtade 😁. Han verkar sannerligen ha hittat hem i sitt liv.

  1. Nej!? Vad kul!!! Tycker han gör ett fantastiskt jobb och vill gärna byta live med honom eller @undanflykter . Hahaha!

Kommentarer stängda