Här kommer lite glimtar från min mobiltelefon från senaste veckan. Jag har varit på språng i den här hallen med famnen full nästan varje dag men ändå funnit fina stunder för mig själv i trädgården och med familjen.

Under lördag morgon åkte jag och doppade mig innan jobbet och stannade till på torget för att köpa plantor. Vilken lyx!

Utanför köksentrén med cykeln fullastad.  Får alltid med mig en kvist syren då jag är iväg.

Kom hem med jordgubbar, tunnbröd, hallongrottor och massa plantor.

Igår var det Brukstorgsdagen och Jennie målade live på fasaden till Röda Korset. Det blev kalasfint! Ska visa resultatet inom kort.

Jag köpte ännu mer plantor under dagen och kom hem med både tomater och nya perenner. Nu måste jag ha köpförbud tror jag..

Vi tillbringade den sena eftermiddagen på en varm klipphäll innan vi cyklade hem och grillade.

Årets första färkspotatis kokades och vi fick en mysig kväll i växthuset med glass och film på datorn då mörkret sänkt sig.

Den här bilden är lite oklar. Tror jag fotade den fina tulpanen som är på väg att ge upp men då är som vackrast. Ser nu det komiska/tragiska i att jag går inne med trädgårdsstövlar på vita mattan.  Har också på mig pyjamasskjortan och har en grym poesibok i sann feministisk anda på bordet. Ska läsa klart de sista sidorna idag tror jag allt – brukar högläsa för min man och skratta högt över träffsäkerheten bland sidorna.

Kommentarer till “Fångat med mobilen

 1. vilket härligt inlägg!
  Alltså dessa tomater, de ser så fantastiskt goda ut men hittar dem aldrig i affären?
  Köper du på torget el i affär där du bor?
  💕 kram jessika!

 2. Hej! Va fint att olika konstnärer målar på byggnadsfasaden. Är själv konstnär och arbetat mycket med väggmålningar. Hur kommer det sig att ni gör detta? Och hur väljs konstnärerna ut? 🙂

  1. Ja visst är det fint!
   Detta är Jennie som har sin ateljé på området. Hon gör jättemycket för Brukstorget grafiskt och gör alltså även väggmålningar nu. Är du intresserad? Konstakta @brukstorget i så fall. 🙂

Kommentarer stängda