Inlägget presenteras i samarbete med Albert – den digitala matteläraren

Nu är skolan igång för fullt och hela familjen mår riktigt bra av rutiner och vardag.

Minns ni att jag tipsade om den digitala matteläraren Albert i somras?
Sättet att lösa uppgifter här gör det roligt för våra barn att förstå och lära sig matematik och det passar även mig som förälder då jag hade det riktigt tufft med matten då jag gick i skolan..
Jag har hört att det är bra att uppleva matematik på ett underhållande sätt och att det är grunden för en god lärupplevelse för yngre barn.

Mer av detta tack!

Vilket ämne i skolan tyckte ni var roligast?
Jag tyckte bild – och det var också där jag briljerade och fick bäst betyg.

Albert anpassar sig efter just barnens nivå  och vilken tid på dygnet det än är och detta är ju perfekt som läxhjälp när matten börjar bli lite mer avancerad för mig som förälder.  Jag sitter bredvid och kikar över axeln och så löser vi det ihop.

Matte kan vara så roligt när man får den hjälp man behöver och lyckas lösa koderna! Annars blir det ett brant berg att klättra upp för och en stor klump i magen.

Igor använder min dator då han sitter med Albert och det funkar bra eftersom skärmen är stor och det är lätt navigera.

Otto är 13 och når Albert via sin app på telefonen.

När han svarar rätt så strösslas det konfetti över hela skärmen. En riktigt rolig och bra grej tycker jag som går igång på hejarop och bekräftelse.

Denna vecka har Otto och jag suttit i soffan och jobbat ihop. Det har varit riktigt skoj att göra tillsammans. En varm rekommnedation med andra ord.

Nu kan du testa Albert gratis i 30 dagar  genom att klicka dig in här>>