Jag landade mjukt hos familjen hemma i Varberg igår. De hade tänt ljus i varje hörn, dukat fint och bakat pizza. Igors varma kramar och söta pussar verkade aldrig ta slut och vi somnade med armar och ben om varandra efter lässtunden. Tänk att det finaste med att åka bort är att komma hem. Så viktigt och bra att dela på varandra ibland och längta.

Jag började dagen med att plocka in en maffig bukett och koka starkt kaffe.

Sedan plockade jag upp min resväska och fixade iordning alla mina fynd.

De här knivarna till exempel.

Träskaft och inskription – Paris.

Utanför ett hus stod en hylla fullt med  saker – “Donner” stod det på en skylt och det betyder ju att de gav bort gratis så det var bara att plocka på sig det man gillade. Fina blåvita fynd!

Jag plockade också med mig kvistar från ett rosepepparträd. Ska torka och sedan mortla.
Av Martin på Le Ponteil fick jag en bit av hans Kombucha svamp. Just nu förvarar jag den i en liten glasbehållare och släpper in lite luft – imorgon ska jag lägga ner den i te och socker. Håll tummarna för att den klarar sig.

Tavlan är ändå det vackraste fyndet jag fick med mig hem. Idag spikade jag upp den ovanför sängen. Den kommer från Villa Pauline i Grasse påstod mannen som sålde den och drog en lång historia om Napoleon och hans syster som kom till Grasse för att andas den rena luften och bli friska. Torkade blommor i den vackraste kompositionen.

Väldigt nöjd med detta tillägg i rummet.

Idag är jag tacksam över så mycket.

– att jag haft fina samtal med min äldsta son.
– att mitt återbesök hos mammografin visade sig att det inte var något i vänstra bröst som de var oroliga för.
– att vi haft mycket bra samtal med Jenny Brandt om struktur ooch planering hos FGL.
– att vi ev får nya grannar på loftet.
– att jag åkt iväg och fått distans till “ekorrhjulet” här hemma så jag kan uppskatta min vardag mer.

Vad är du tacksam över? Vill du dela några rader med mig?

Imorgon har jag en flera givande möten.
Vi ska träffa vår coach på frukostmöte,  jag ska bli intervjuad av den lokala tidningen för ett porträtt och ha planeringsmöte med ett gäng tjejer gällande ett projekt senare i höst. Där i mellan ska jag leverera lite jobb och planera in nästa veckas intervjuer för På Djupet.

Hoppas ni haft en fin dag.

Kommentarer till “Landar mjukt i Varberg med fina fynd i resväskan

 1. Jag är tacksam över att min bror kom över direkt idag när jag skickade ett sms om att jag fått ett missfall i helgen, efter att ha testat positivt ett par dagar innan. Vi kan alltid prata om allt och han får mig alltid att skratta, glad att jag har honom.

 2. Jag är tacksam över att ha fått vara ensam hemma i tre dagar och bara fått vara, jobba, träna, äta.. . Det gjorde mig också extra tacksam över min fina man och underbara treåring. Jag är tacksam över min älskade syster som kommer hit om en stund för att dricka bubbel och gå på middag och snacka i timtal och sedan sova i samma säng. Sen är jag tacksam över att få hem familj och vardag igen ❤️

 3. Jag är tacksam över att en vän som var ledsen valde att ringa till mig. jag ser mig nog som en dålig tröstare och vågar själv knappt ringa någon när jag är ledsen. Så himla dumt bara, men så är det. Men nästa gång kanske det är jag som ringer.

 4. Fint!

  Jag är tacksam över:
  -att stora barnet har kul igen på förskolan, efter en tids turbulens
  -att barnen börjar bygga en väldigt fin syskonrelation
  -att jag har tagit mig att cykla till jobbet varje dag
  -att jag har börjat träna igen, jag mår så mycket bättre av det

 5. Tack för att du delar med dig av livet!

  Själv känner jag mig tacksam över att äntligen ha ett stressfritt jobb, ett förhållande att känna mig 100% trygg i, och möjlighet att bygga drömhuset på lugn ort.

 6. Vilka fina fynd! Jag upptäckte din blogg för inte så längesen och jag är tacksam för att få ta del av så mycket kvinnokraft! Värme och styrka i ett i dina inlägg, kvinnor kan, sannerligen!

  Jag är tacksam att jag har hälsan, ett tryggt hem och en fantastisk och jämställd man. Jag är även tacksam för att min kreativitet spirar och att naturen vaggar och vyssjar mig när jag behöver det.

  Tack för en fin blogg!

 7. Jag är tacksam över att jag för närvarande har en balans på jobbet.
  Jag är tacksam över att jag fick träffa en fin vän igår och prata i timmar över saker som vi båda gillar att fördjupa oss i, känner hur vi möts i så många saker som man annars tror att man är ensam i.
  Jag är tacksam för din blogg där du delar med dig av dina ord och tankar. <3

 8. Min vovve och hans godhet. Såhär nu när det pågår en epidemi bland vovvar i Norge med många döda och sjuka håller jag honom extra nära, livet känns än skörare.

  Att jag fick bli kär ännu en gång. Även om det inte varade så länge.

  Fina “online-vänner” som på flera sätt är närmre än vad jag har irl.

 9. Jag är tacksam över att jag lyckats rodda denna dag som varit ganska hektisk
  Jag är tacksam över kvällen med min man i soffan, att få landa mjukt och bli lyssnad på och känna den varma närheten

 10. Idag är jag tacksam över hur universum får allt att falla på plats. Att jag kommer kunna vara ledig en dag i veckan hela hösten, plus höst- och jullov, det är jag så himla glad och tacksam över,

Kommentarer stängda