Fullmånen har påverkat mig mer än jag kunde föreställa mig denna månad. Känner mig full av bubblande energier och kraft – samtidigt frustrerad. Försöker att inte låta dåliga energier sätta fäste inom – men ibland är det svårt.

Jag tassade upp först denna morgon och kokade risgrynsgröt till barnen –  som utlovat. Sedan funderade jag under några långa sekunder om jag skulle ta mig ner till viken och kasta mig ut med brädan bland vågorna. Men nej, jag har verkligen legat av mig och uppförsbacken känns lite väl hög och jobbig… Så dumt. Hade säkert gjort mig gott.

Istället har jag tillbringat dagen med att hänga med barnen, gå till gymmet med min man och förbereda mig inför kommande vecka. Den kommer maxas och jag behöver verkligen vara på topp.
Under måndag och tisdag kommer vi spela in inte mindre än sex avsnitt av På Djupet. På gästlistan står bland annat Emma Knyckare och My Feldt och det ska bli så spännande och kul.

På onsdag är det dags för Ett Mjukare Varberg och det känns så jäkla bra!!! Det kommer bli en fantastisk kväll full av kloka samtal och musik på scen. Hampus Nessvold är grym!
Har du inte bokat din kostnadsfria biljett än så är det dags nu – tror det finns typ femtio kvar. Vi fyller Arena Varberg med 1100 gymnasieelever på dagen och 1000 vuxna och ungdomar under kvällen.

På torsdag har vi bastuklubb hos mig och på fredag samlar jag ihop veckan med administration och sedan ska jag ta med min man på date.

Nu har precis Sofia Draco stigit in i min hall och vi ska förbereda allt inför inspelning imorgon. Måste runda av mitt inlägg här nu…

Här är årets första risgrynsgröt och årets sista rosor förresten. Jösses vad vinden gör illa min trädgård.

Vill skriva en sak till innan jag avslutar.
Jag uppskattar all sorts kommunikation med er som följer mig – jag vill att det ska vara en dialog och ingen monolog jag själv för här i mina kanaler. Jag gillar er och bryr mig massor. Vill hjälpa till med tips och pepp.

Om jag får önska så skulle jag vilja att vi kommunicerade mer via kommentarsfälten på blogg och instagram så att fler får ta del av fina samtal och frågor. För mig blir det både lättare och trevligare att kommunicera så istället för via mail och dm.
Tack på förhand.

Kommentarer till “Planerar kommande vecka

 1. Hej Kristin.
  Jag följer ett par bloggar regelbundet, för inspiration och omvärldsspaning. Du känns uppfriskande “vanlig”. Jobb, hem och familj. Trädgård och resor, livet går upp och ner. Man får må sämre i perioder (av vilka anledningar som helst) och man kan ändå känna lycka. Fortsätt på den vägen- jag följer med. Kanske inte varje dag- Men jag läser ikapp några gånger i veckan.

 2. Ännu ett fint inlägg från dig, det gör mig så glad. Ja, mer kommunikation, det är så härligt att både läsa & delta i.
  Kram

 3. God morgon!

  Jag vet inte hur det är för andra men jag drar mig ofta för att kommentera för att jag känner lite ”äh vad har jag att säga?” Och ”vem skulle vara intresserad av något jag säger” så jag kommenterar bara om jag känner att jag kan tillför något. Inser att det blir lite tokigt, för jag visar ju inte hur mycket jag uppskattar dina inlägg. För det gör jag! Har skurit ner väldigt mycket på bloggar mm som jag följer, faktiskt är du nog den enda som jag verkligen kollar in så gott som dagligen. Just för att jag uppskattar mixen hos dig. Och det känns som man ”pratar” en stund med sin fina kompis på västkusten.
  Hoppas veckan blir bra, kör hårt och lycka till med allt!

  1. Jag är alltid intresserad av vad du har att säga – tusen tack för att du tar dig tid att lämnna ett avtryck.
   Så fint att du låter mig veta att jag ligger kvar som favorit då du dragit ner på bloggläsandet – det ger mig bränsle ocg får mig vilja bblogga ännu mer och bättre. tack!!

 4. Hej där i måndagskvällen, sitter och läser mina favoriter och deras tankar som de frikostigt delar med sig. Jag har tagit massor av bra steg i livet och jag har även tagit felsteg när jag inspireras av olika inspiratörer. Att läsa och fundera kring andras reflektioner är min egentid och det ger mig så mycket tillbaka. Jag har med tiden valt bort vissa kanaler. Instagram & Facebook har jag valt bort. Jag älskar bloggens format. Det är mycket mer som i ditt fall en blandning av dagbok, redaktionellt och inspirerande. Jag hoppas att hederliga bloggen får överleva länge.
  Det som är inspirerande är när man känner att någon gör sitt bästa att källgranska. Det är så kul med olika ärliga tester. Det saknar jag verkligen. Att man själv gillar en produkt och att man tydligt kan se ett samarbete är helt ok MEN att ibland får ett litet hederligt “Råd och Rön” test vore så kul. Lite tips bara.
  Att Du har ett liv som du levt, upp och ner, stark och svag, eftertänksam och modig är det som fäster i mitt hjärta. Det är så nära oss andra där ute.
  OCH budskap att vara snäll är så viktigt, viktigt! Helt magiskt i sin enkla form. Det BARA ger. Både givaren och mottagaren. Ha en fin vecka och fortsätt att dela med dig.

 5. Hi Kristin,

  I read about your wish for more interaction with your readers. So here a little message from The Netherlands. Just to say that I love your style and that I love reading your blogs. I use the Google translate function, which is not ideal but who cares.

  Keep up the good work. You are a big inspiration.

  Best,
  Esther

  1. Thank you! So happy yo’re here and good to know that translater works ok. best regards Kristin

 6. vill säga att här kikar jag in för att se dina fina bilder och läsa dina lite eftertänksamma texter, en fin och mysig blogg som jag blir glad och inspirerad av. Tack ska du ha för det.

 7. Kära fina Kristin Krickelin. ❤️ I helgen skulle jag och min kille till Kusthotellet i Varberg. Ville såklart inom FGL store, eftersom jag läser din blogg och gillar din stil, ditt uttryck och dina sjukt fina bilder. Du har verkligen ett unikt bildspråk! Anywayz, jag knappade in FGL på google, fick fram en adress och bad min kille trycka på gasen då butiken stängde 15 och vi var lite sena. Kommer till Varberg, kör enligt gpsen men det börja kännas lite skumt då vi är i ett bostadsområde. Plötsligt tornar ditt hus upp sig och jag sjunker snabbt ner i sätet, livrädd att du ska dyka upp och känna igen mig (som om du skulle det 😂) och väser samtidigt till min kille “för fan, det är ju hennes hemadress jag knappat in, kör, köööör!” Ja, jag kände ju igen huset och trädgården från bloggen. Vi letade snabbt upp den riktiga adressen till butiken men tyvärr var det stängt när vi kom fram. Ni stängde 14 och inte 15 som det stod på hemsidan.
  Nu vet jag iallafall var det är någonstans och nästa gång ska jag köra hemifrån i god tid!
  Tack för all inspiration och för allt fint du delar med dig. Och ha en superbra vecka!! Kram Christina

  1. Aj aj, vad tråkigt att höra. Nu är det uppdaterat på hemsidan också.

   Fint att ni hade en helg i Varberg! hade varit kul att säga hej i lördags – & fattar om du blev snopen över att vara på vår gata… hahaha… företaget står på vår hemadress och besöksadressen är på Brukstorget. varm kram till dig.

 8. Jag tror att vi som läsare måste bli bättre på att läsa lugnt, ta oss tid och föra en dialog. Men precis som mycket annat i livet förväntas allt gå så fort. Vi springer in här -Har hon uppdaterat? Annars stäng fönstret och springer vidare. Finns det något nytt så läser vi igenom det och när det är slut så drar vi vidare. Precis som att du inte uppdaterar varje minut (du uppdaterar ändå ofta) tar du dig tid att formulera inläggen. Här måste vi läsare bli bättre på att ta oss lika mycket tid att läsa. Men det är svårt för dig att styra. Och kanske även för oss själva… Alla måste bli mer uppmärksamma.

  Däremot kan du nog hjälpa till genom att bjuda in till samtal med frågor -Har ni några favoriter ni vill se intervju med? osv. Men visst, det kan ju lätt kännas påtvingat. Men i längden tror jag inte det. Ofta skriver du ju “Idag mår jag si och så – hur mår ni?” och det känns ju bara som ett sätt att vilja kommunicera.

  Jag ska försöka bli mer uppmärksam på hur jag bara springer vidare och försöka kommunicera mera. Men vissa dagar har man ju bara inget att säga, men då kanske man ska säga just det… 🙂

  Hoppas veckan din blir bra!

 9. Åh! Ser så mycket fram emot avsnitten på djupet. Tycker det är ett så otroligt fint format. Jag blir så glad över allt du delar med dig av. Både högt och lågt. Och lycka till på ett mjukare Varberg – även det ett fantastiskt och inspirerande projekt. 💛

  1. Alltså jag vill släppa dem alla på en gång för de blev så jäkla bra! Tack för din kommentar. kram K

 10. Om jag får önska något apropå dialog så är det att inte skriva mamma/pappa eller mamnor/pappor utom just när det är relevant i texter kring barn/föräldraansvar etc. En resa till exempel kanske bättre beskrivs med att “Jag behövde detta för att få en andningspaus från min vardag” än att det är något som alla mammor behöver? Ibland kanske t.om. en resa bäst behövs för den utan barn eller t.ex för det vuxna barnet som förlorat en förälder. Och ja, jag tänker att restips, fina miljöer, roliga loppisfynd, god mat m.m är väl något vi ska kunna tipsa varandra om utan att ens familjesituation ska vara av högsta prioritet? Vi är liksom personer allihopa, föräldrar så väl som barnlösa och vi borde alla kunna ha ett utbyte av inspiration.

  1. Tråkigt att du känner dig exkluderad. Jag skriver ju ur mitt perspektiv och ur mitt liv och det är något jag kommer fortsätta med.
   Att jag relaterar till min egna familjesituation bör verkligen inte vara ett problem för läsare – undrar just varför det skaver hos dig?
   Självklart kan tips om resor och loppisar användas av alla sorters individer – föräldrar eller ej.
   ha en bra dag, Kristin

 11. Jag känner igen mig- hösten bjuder på nystart samtidigt som en viss stress finns närvarande. Jag byter just nu väg i livet, snart mitt i livet, och saker sker runtomkring som jag inte har någon kontroll alls över.

  Ja vad vill jag säga med detta, kanske att det ibland, att man ibland måste låta bägge sidorna ta sitt utrymme och bara följa med… Inte streta emot utan bara acceptera att just nu är livet såhär. Ta vara på det vackra och plåstra själen när det behövs.

  Hoppas du får en jättefin vecka.

Kommentarer stängda