Jag vaknar tidigt – klockan är 05.30 då jag smyger ner för trappan och gör dagens första kaffe. Har vaknat tidigt hela 2020 och har då inte heller blivit stressad då jag somnat med ett barn på axeln och bok över näsan om kvällarna.
Tänker att det är en ny fas i livet.
Innan har jag ofta och jobbat då barnen lagt sig – så himla skönt att sitta och fokusera i tyst hus med mörkret som omsluter och tänt ljus vid sin sida. Nu gör jag det innan de vaknar istället och det är minst lika rogivande.

Någon sa att 2019 var dödens år. Jag är beredd att hålla med. Mycket gick i graven under förra året och det är med viss lättnad jag går in i det nya decenniet med mer skärpta glasögon.

Jag har så mycket fint och roligt framför mig under våren, det är spännande att bryta ny mark och testa saker jag inte gjort förr. Jag kommer dessutom göra en del föreläsningar och skapa en ny tjänst att erbjuda mindre företag. Allt kommer bli bra och jag ser fram emot att dela mina planer med er.

De tre översta bilderna är de sista jag tog med min gamla kamera. Helt otroligt att den har klarat så många år av min ganska våldsamma och slarviga hantering. Den har verkligen levererat i alla lägen och varit en riktigt bra investering.

Tänker att det nog är dags för en ny tutorail likt denna här på bloggen.

De första fotona med nya kameran. Jag har köpt en uppdaterad version av 5D Mark III EOS – den kommer fungera med de fasta objektiv jag redan har.

Gulliga Boris som bara vill få igång mig och busa. Springer och hämtar vantar, sockor och grejer för att han vill ha uppmärksamhet.

Bild på mig under morgonstund. Så här ser jag ut då jag följer barn till skola och rastar hund. Pyjamasskorta på och mössa över sovrufsigt hår.

Nytränad, duschad och lite mascara på.
Det här är en viktig bild för mig. Den ska användas till något alldeles speciellt denna vår och här har jag verkligen använt min mest kreativa hjärnhalva och tagit hjälp av en supertalang. Lägg den här bilden på minnet för den kommer dyka upp fler gånger…

Nu ska jag väcka barn och fixa morgonen här hemma, sedan drar jag till Göteborg för frukost med kollegor och efter detta tror jag allt att jag svänger förbi Frida på Spinneriet. Önskar er en riktigt fin fredag och skön start på helgen.

Kommentarer till “Dödens år – & nya möjligheter

 1. Vilka tjusiga glasögon? Har du ännu det samarbetet med glasögon abonnemang från något företag? Sugen på nya mer diskreta glajjor.

 2. Hej, du tar alltid så fina bilder! Vart kommer den snygga tavlan med hon som kör bil? Den som ärr nå bilden med dig i nattskjorta.?

  /Josefine

 3. Hoppas också 2020 blir bra! Hade tänkt att hitta på massor nytt o kul med familjen, men så kom coronaviruset o satte totalstopp på mig. Blev plötsligt ledsen o nedstämd o rädd… måste vi ställa in våra resor till vår o sommar nu? 😔

 4. Vist är det härligt att 2019 är förbi, jag tror det kommer mycket gott nu, gillar 2020! Och så vill jag säga att denna bild på dig är jättefin. Skrev att jag var mest till den med blå skjorta men nu ångrar jag mig, denna är super! Lite mer Krickelin 2.0 med lite varmare färger och ditt mörka hår:-)
  Lyckat till med ditt 2020, spännande att få följa med dig här!
  Kram Caroline

 5. Du går mot ljusa tider och vi är många som hejar på dig! Att du vill fortsätta att inspirera oss här ute är bara så fint och hoppfullt. Blir också glad när du vill göra mer kring hur du fotograferar och tänker kring det – lärande blandat med personlighet uppskattas. Önskar dig en glittrig fredag!

 6. Du är alltid fin👌Så spännande med ditt nya kreativa projekt.Det kommer att bli lysande🥰

Kommentarer stängda