Trots att vi förberedde oss riktigt bra inför dagens marknad redan igår så vaknade jag ändå klocka sex och började skruva på mig. Fint! För då hinner jag ju med mailen, bloggen och lite fakturor innan resten av gänget vaknar.

Tänkte vi skulle kika lite på vad jag gjorde igår.
Lisa, Jennie, Miranda och jag startade med frukostmöte på Okéns Bed & Breakfast. Söta Diba, som driver stället, hade bjudit in oss och där är det så himla fint. Fotade massor och återkommer med detta och recept på en god sylt. Lovar.
Och kolla Lisas tisha! Cool. Den kommer finnas på #kustfolk2017 i helgen…

Efter god frukost och fina samtal fick vi brått till lokalerna där Kustfolk skulle äga rum.

Mir och jag drog på oss varsin ny tisha med design av Lisa Burenius.

Stay Soft – Älskar min!!!

Mir och jag har byggt upp som en liten butik i hörnet av lokalen. Ser verkligen fram emot att ta emot besökare här idag och imorgon.  Vi träffar alltid våra kunder digitalt annars så detta är verkligen skoj och skänker massor av energi.

Lisas monter är kalasfin såklart. Blir så glad av att kika på hennes grejer.

Jag kommer lätt bli ruinerad idag. Vill nämligen köpa all keramik av Frida Eklund.

Kolla den här blå liksom…

Marina på Strömma Farmlodge var där och spikade i väggarna. Hennes monter blir otroligt vacker.

Och Jennies tjusiga original och prints är verkligen något extra. De är med så mycket humor, hjärta och smärta liksom. Jennie är en otrolig talang och världens mjukaste människa.

Jag smet iväg en sväng för att träffa Simon på strandpromenaden. Blev helt förälskad i hans nya longboard och undrar om jag inte ska fråga honom om han kan lära mig lite skills…

Simon i vårsolen. Lite avis på håret.

Efter detta kom Sofia på Mokkasin och hennes dotter till Varberg och vi lagade massa fisktacos och pratade i mun på varandra tills vi stupade i säng. Tog inte en enda bild, vad synd.  Men kikar du in på min Insta Story (@krickelin) under dagen så ser du vad vi gjorde.

Men nu – Kustfolk 2017 på Brukstorget 11-16. Hoppas du kommer!