friday_kristin_Lagerqvist-10

I fredags hade jag med mig kameran nästan hela dagen. Jag jobbar mycket hemifrån och tycker det är helt underbart att kunna ha full fokus på barnen under morgonen och få iväg dem på ett bra sätt till skolor och sedan ta tag i mig själv. Jag brukar gå en snabb promenad för energins skull, därefter äta ett ägg samt dricka juice och kaffe.

friday_kristin_Lagerqvist

Men i fredags mötte jag istället upp Jennie Blomqvist, Lisa Burenius och Diba på Okéns B&B för lite frukost. Där var röda mattan utrullad.

friday_kristin_Lagerqvist-2

Så vackert med alla färger nu under hösten. Efter givande samtal så kikade jag på klockan och fick brått…

friday_kristin_Lagerqvist-11

Jag skulle nämligen möta upp Simon hemma hos mig för att spela in en ljudslinga till Hallifornia.

friday_kristin_Lagerqvist-12

Simon har ett riktigt fint Instagramkonto med mängder av härliga bilder från Varberg. Jag tycker om det här inlägget då vi hade jobbat i 12 timmar på Notes for Peace och kikade in på efterfesten och hela terassen gungade av “The botten is nådd”.

friday_kristin_Lagerqvist-13

Vi sa hejdå och jag jobbade en stund vid datorn.

friday_kristin_Lagerqvist-3

Vid lunchtid så cyklade jag ner till mitt tryckeri som ligger på samma gata för att känna på papper och prover. Jag ska göra en grej och längtar efter att få berätta.

friday_kristin_Lagerqvist-14

Precis utanför tryckeriet ligger Rimas Foodtruck. Där satt två coola vänner som hade lunchpaus. Man ser nästan på den tjusiga klädseln vilket huvudkontor de tillhör. Vi pratade en liten stund och jag tryckte i mig min favorit, ett gott nanbröd med halloumi och sesamfrön på.

friday_kristin_Lagerqvist-15

Sedan gick jag en snabb promenad längs strandpromanedan under min lunchrast och stannade till hos Surfers på vägen hem. En ny mössa, sockar till Igor och en Bloomy Drink istället för kaffe kom med därifrån. Sedan blev det datorjobb igen.

friday_kristin_Lagerqvist-16

Barnen drog iväg till kompisar under eftermiddagen och en vän och jag möttes upp vid Damernas nakenbad för ett kallt dopp och lite aw. Så mysigt!

friday_kristin_Lagerqvist-17

Solen värmde och det var kanske 14-15 grader i vattnet. Älskar det klara vattnet på hösten.

friday_kristin_Lagerqvist-18

Sedan cyklade jag hem och myste med familjen. Älskar dessa höstdagar i Varberg.