Häng med på en dag på jobbet vetja.

I tisdags började min dag med frukostmöte på Kreografiska, granne med oss på FGL Store. En lokal som är perfekt för events, utställningar och fester. Vi ska ha både Ett Mjukare Varberg och Kustfolk här i vår. Nu var vi där för att lyssna på vad som händer kring brobygge och tunnelbygge i Varberg. Det påverkar både boende i Varberg och de som driver verksamheter. Jag hade tur som fick några minuter att berätta för alla om Ett Mjukare Varberg också.

Efter detta tog jag mig till Ungdomsjouren Tigerlilja och hade ett möte kring vårt samarbete.

Helt otroligt vilket arbete de lägger ner. Blev alldeles  varm och kall på samma gång efter mötet. Kall över all fakta om psykisk ohälsa som kryper sig ner i tidiga åldrar, självmordsförsök, våld i unga relationer, porr, dickpics, rättigheter & skyldigheter på sociala medier. Varm i hjärtat över allt engagemang och support som finns i Varberg för både barn, ungdomar och vuxna! Den 24/4 delar vi med oss av både kunskapen och berättar vad vi var och en kan göra. I det stora och det lilla. Vi vill förebygga och dela med oss av LIVSKUNSKAP där unga ska känna sig trygga, fria och glada och leva ett liv fullt ut i en digital värld. Anmäl dig och ta med dina barn och ungdomar till @ettmjukarevarberg 24/4 – passar barn från ca 9 år. Detta är viktigt på riktigt och allas vårt ansvar. Det handlar om vår flock!
Kom och sprid gärna ordet >>

Sedan mötte jag upp Miranda och vi packade in oss i bilen och drog till stranden. Vi skulle fota ett arbete mede Scorett denna dag. Solen var med oss och vinden blåste nästan omkull oss.

Men så härligt ändå! Våren kryper närmre och närmre…
Vi passade på att fota lite bilder för vår nya blus också. Det är speciellt att vara fotograf och modell för sitt egna märke –  oftast kul men ibland lite jobbigt. Jag har tänkt mycket på vårt visuella uttryck det sista och famlat lite i mörkret. Just nu får jag väldigt mycket onspiration av både Nygårdsanna och Wacay – mina absoluta favoritmärken. Gillar både deras kläder och deras bildmaterial.

Efter fotograferingen så tog vi oss tillbaka till FGL Store och där hade 16 lådor med varor kommit. Vi fraktar med båtleverans och det gäller att ha bra framförhållning så alla kläder når oss innan våren drar igång på allvar.

Finn var med. Tänk vad fort han växer!

Vi provade de nya linneshortsen och fick hjälp av Michelle som hyr av oss på loftet. De satt så olika oss alla. Jag tänker att de blir bara finare och finare ju mer man använder dem.

Så här såg Michelle ut i den nya blusen.

Skulle folk fatta hur vi jobbade så hade de ömsom skratta och ömsom varit förfärade, sa Miranda. Vi har flera trådar igång samtidigt och hoppar mellan uppgifterna, snabba som tusan och lite röriga stundtals. Men vi ror det alltid i hamn – vi kommer i mål och vi kan båda titulera oss som “grymma doers”. Här är Mir med kaffe och tröja med bebiskräk på. En helt vanlig dag på jobbet.

Kommentarer till “En dag på jobbet

  1. Det är så kul att få följa med er bakom kulisserna i ert arbete. Jag är tokförälskad i färgen på den nya blusen. Så himla vacker!

Kommentarer stängda