Inlägget är ett samarbete med Simple Feast

Hurra för denna låda!

Inspirationen för matlagning har varit puts väck hos både min man och mig under hösten. Orken och motivationen har helt enkelt inte funnits där och vi har valt att lägga vår energi på annat.

Så tråkigt – mat är ju ett av de viktigaste inslagen i livet. Både att kroppen får i sig bra grejer samt att man hedrar tiden man lägger ner bland grytorna likväl som när man samlas runt bordet och njuter av smaker och samtal.

Höstens ambassadörskap för Simple Feast har därför inte kunnat komma lägligare. Inspirationen dessa recept gett oss och enkelheten med att ha goda middagar vi gemensamt kan laga iordning har varit oslagbar.

Veckan började med Shepherd’s pie med potatismos – det hade jag aldrig ätit förr.

Jag vet att det är många som klurar på hur hållbart det egentligen är med alla förpackningar – fast Simple Feast har gjort allt för att detta ska vara världens mest klimatsmarta matkasse. De serverar vegetariska och veganska rätter, de har enbart ekologiska ingredienser samt har förpackningar gjorda på växtfibrer från majs, socker och potatis. Mycket bra!

Jag tycker också om de personliga och kloka texterna som följer med recepten.

Det tar bara tio minuter att fixa iordning en middag. Denna dag var vi endast tre som skulle äta så jag bar hem en del av middagen till mina svärföräldrar också.

Jag tycker det är festligt att duka med fina glas vid alla tillfällen. Allt i skåpen ska komma till användning  så mycket som möjligt. Dessa fyndade jag på en antikmarknad i Antibes i somras. Så glad att de höll hela resan hem.

Ett till fynd – en liten vacker tennskål på fot till salladen med rödbetor, puylinser, rödkål och svartvinbärdressing. Gott!
Det är roligt att vara kreativ med dukningen och överraska.

Maten fick mycket väl godkänt av barnen och resten av veckans middagar gjorde också succé.

Vill du också beställa Simple Feast hem till er familj så kan du använda min kod KRISTIN10 så får du  rabatt vid din första order. Nu under julen har Simple Feast ett litet uppehåll med utkörningarna fram till 5 januari – men lägg in en order för detta nu vetja, bra start på 2020.
En bra julklapp till familjen kanske 🙂

Ha en fin dag nu.