Från min sms- dailog med Jonas idag. Vet inte varför jag ber om ursäkt men ibland upplever jag det som att människor blir matta av min framfart och mina prioriteringar. Det fanns ju liksom en tvättstuga eller en garderob att ta tag i också…
Nu är ju Jonas van sedan många år tillbaka och det är ju en av anledningarna till att han älskar mig också – så det är alltså ingen fara på taket.
Jag hade bestämt mig för att jobba mindre och tänkt ägna tiden åt trädgården. Men så började det regna. Och jag behövde verkligen ett projekt som var lustfyllt, lätt att ta sig an och som drog mig från dator och telefon. Att måla köket i havregul färg blev perfekt blev ett alldeles lagom projekt. Mellanbror hjälpte också till så vi fick lite sköna snack samtidigt. Fint så.

Hepp – nu ska jag börja med middagen och öppna en flaska bubbel. Detta är en dag att fira!
Inte just att köket är gult men att en annan stor dröm gått i uppfyllelse.

Kommentarer till “En ledig dag kräver sitt lilla projekt

  1. >Alltså vet du..en av de saker jag verkligen älskar med dig är att det är helt okej att måla över den tapet du satte upp för ca 1 år sedan (eller är det mer?!) för att det nu är vad du känner för. Att det är helt okej att ändra sig efter bara 6 månader för att du blivit inspirerad av något annat. Fullkomligt älskar att det bara får vara så. Följa med lusten liksom. TACK!

Kommentarer stängda