Hej. Några dagar tyst här på bloggen – somnade med lillebror några kvällar på raken och sov ikapp.

Men nu kikar vi lite på hur det såg ut förra veckan tycker jag.  Vi arrangerade digitala Ett Mjukare Varberg och vi räknar med att vi nådde uppemot  3000- 4000 personer som tog del av arrangemanget detta år. Vi höll till i vår digitala studio hos We are Laja, de hyr in sig i samma lokal som KLco och en dag får vi nog gå en sväng med kameran där inne och intervjua dem.

Anna var moderator, Jonas skötte det tekniska och jag tog hand om chatten.

Det gick väldigt bra och jag är så stolt och glad över att vi hade så grymma föreläsare och artister med oss i detta. Linnea Henriksson sjöng live från sin stuga i Ugglarp, Peter Rung var med från sitt kök, Linnea Claesson satt på sitt kontor, ungdomsjouren på sitt ställe och polisen i Varberg var med från sitt kontor på stationen. Tusen tack till er alla som var med oss denna dag. Vi försöker klippa ihop 15 minuter av dagen och lägger det på vår hemsida. Återkommer kring detta.

Dagen efter var jag uppe i ottan och öppnade upp lokalen igen för en heldags workshop med Katrin Bååth och mig. Biljetterna till detta tog slut i rasande fart så vi har bestämt att köra igen till våren i Katrins ateljé i Jönköping.

Vi började dagen med bullar och en incheckning.

Nästa gång kameran plockades fram var vid dagens ände – då vi åt middag och samlade ihop oss efter all kunskap och alla intryck.

Blir alldeles mjuk i bröstet efter en så fin dag – så många fantastiska kvinnor med härliga verksamheter på en och samma plats. Tacksam är bara förnamnet.

Dagen efter stod det fotografering på schemat och Nüte och jag drog ut till skogen för att fota nyheter. Det är jättemånga som tror att Nütie jobbar med mig på Klco, men så är alltså inte fallet – hon är med på våra fotografier som modell bara.
Och det är inte så bara – hon är verkligen fantastisk på alla sätt och jag är glad att våra vägar korsats.

En sväng i trädgården för att se hur mycket jag försummat den under september. Alla äpplen. Alla dahlior. Allt finns kvar – det går inte gräma sig över detta nu. På torsdag ska jag planera in trädgårdstid tänker jag.

På lördagen var tjejerna från We are Laja inne och jobbade med att skapa konst för väggarna.

Så imponerad och inspirerad av dessa tre.

Jag bytte ut nästan alla pelargoner mot torkade växter förra veckan också och stylade om butiken – så skönt att få det höstfint.

Det var lite av vad som ägde rum förra veckan. ses snart igen.

Kommentarer till “om förra veckan

  1. Men, blir ju nästan lite gråtig av allt varmt och fint som pågår i era lokaler… Kvinnor alltså <3 Hade varit så spännande att vara med på någon av era workshops men bor alldeles för långt ifrån.
    Blir nyfiken på var du gör med pelargonerna nu? Är nyfrälst med doftpelargoner inomhus och är lite orolig över hur de ska klara höst och vinter? Funkar det att ha dem inne som krukväxter hela året? Ska man knipsa dem så de inte växer för mycket på höjden? Tunna ur bladverket i botten? Kanske ett önskeinlägg här på bloggen om du vill berätta hur du gör med dina?

Kommentarer stängda