inlägg om egen verksamhet

Jag sitter hemma själv i soffan och jobbar – min familj har åkt till stugan över helgen för att  vandra på fjället. Jag undrar om det kommit någon snö än, jag tror faktiskt inte det …
Killarna åker mest upp för att tälja, elda, spela kort, vandra, äta god mat och basta.

Har precis suttit och jobbat med hemsidan och Instagram med en kampanj vi gjort ihop med Emily Slotte för KLco. Helt fantastiskt bildmaterial och här nedan har du ett litet smakprov. Har lagt upp helheten på KLco.

Så gå in där och kika på “Emily Slotte – En Vintersaga” när du läst klart blogginlägget, lägger länk i slutet.

Jag blir så inspirerad av fototekniken, vinklarna och kompositionen.
Paus för att hämta pepparkakor med blåmögelost och te i köket…

Det här fotot på halsbandet – Mårbacka. Vackrare än någonsin runt Emilys hals. En perfekt julklapp att använda livet ut och sedan låta gå i arv om du frågar mig.

Drömfoto. Allt med detta är magi. Hur blusen faller över axlarna, halsbandet skimrar under halsgropen, hur ångan stiger från rykande te, hur sjukt snygg Emily är i håret och hur hon blickar ner mot muggen.

Förresten – sorry att dessa muggar alltid tar slut med en gång då de kommer in. De kommer i begränsad upplaga som det mesta hos oss och det ligger massa jobb bakom. Hantverket bakom varje mugg är faktiskt helt galet. Men en ny beställning är givetvis lagd men hantverk måste få ta tid.
Den som väntar på något gott…

Tusen tack för vackra foton Emily! Nu ska jag somna med min bok.

Här finner du En vintersaga hos KLco. Och vill du följa talangen Emily Slotte så finner du henne på @emilyslotte eller på hennes blogg.

Kommentarer till “En Vintersaga

  1. Otroligt fint fotat av Emily. Ni är båda fantastiska fotografer och kreatörer. Just du och även “dimmornas herre” 😉 Life by linus foton är lätt att fascineras och bli betagen av!

Kommentarer stängda