Wow – Vilken respons det blev på Otto och min film! Stort tack!
Vi båda blev verkligen jäteglada och filmen har redan setts av nästan 1800 personer och fått 35 prenumeranter. Kul!

Idag tänkte jag visa förra veckans resa till Göteborg. Sofia på Mokkasin och jag möttes upp på Magasinsgatan och ramlade in på Da Matteo för en kaffe och för att fixa presenten som Hanna Wendelbo skulle få under kvällen.

Vi pillade med den och satt och satt i samtal om livet i stort och smått. Sedan fick vi väldigt brått då vi kom på att vi hade bokat en date med @snickargladjen och @poppyloveyou på Hotel Eggers.

Vi slängde upp datorn på våret egna rum och jag tog på mig lite mascara. Glömmer ofta detta –  gör alla moment i sminkningen men glömmer ofta det sista. Så tokigt.

Sedan gick vi ner för den vackra trappan för ett glas bubbel på deras rum.

Hej hej Hanna! Äntligen vankades det lansering för Hannas Blomsterpill och mönsterlek  – Hannas Wendelbos bok. Vi var bjudna på kalas och hon hade dukat upp på sitt kontor.

Fin vårig dukning med Hannas härliga mönster på väggen bakom.

Skål för Hanna – hon är en av de mest talangfulla jag känner. Hon har ett jäkla sinne för business också och det gillar jag. Dessutom är hon väldigt generös med sin kunskap och med peppande klokskaper. En väldigt fin kollega och vän.

Maten var från Medveten Grön och jag rekommenderar alla som vill ha vegetarisk och god catering i Göteborg att vända sig hit. Mums!

Gulliga  Cattis på @annacate och Johanna på @snickarglädjen.  Vi fick sannerligen en mysig kväll full av skratt och kreativitet. Det finaste var att Hanna gick bordet runt och presenterade och berättade lite om alla. Så kärleksfullt och varmt – började nästan gråta när det var min tur att få massa finheter strösslade över min personlighet och över mitt arbete. Väldigt inspirerande och detta tar jag med mig.

Vi avslutade kvällen på en karaoke -bar. Så himla otippat. Hahahaha…

Här vaknade Sofia och jag dagen efter.

Tycker om hur Hôtel Eggers fixat på rummen med William Morris tapeter och möbler som passar in i den anrika stilen hotellet har. Det är ju ett av Sveriges äldsta hotell och har en spännande historia. Du visste väl att jag jobbat på marknadsavdelningen för detta hotell en gång i tiden förresten?

Vi gick en runda till Artilleriet the Kitchen efter frukosten. Alltid fint!

Nästan omöjligt att gå härifrån tomhänt.

En stor samling Astier Vilatte tackar man ju inte nej till. Inte en liten samling heller för den delen.

Just nu håller de på och renoverar som tusan i byggnaden Artilleriet ska flytta in i nya lokaler och detta stället ska bli en härlig saluhall om jag förstått allt rätt.

Vi tog en kik in i Artilleriets temporära butik också. Herregud vad tjusigt – vill flytta in. Denna bild fick mig direkt att flytta min samling ljuslyktor till vardagsrumsbordet då jag kom hem.
Tog nog inte ens av mig skorna och kramade ungarna innan jag gjorde det faktiskt.

Vi är på jakt efter nya stolar till vår matplats. De vi sitter på nu är för slitna och man vågar knappt luta sig mot ryggstödet av rädsla för att de ska braka ihop. Jag blev förälskad i den rosa här.
Intalar mig att det är en investering och att man får pengarma tillbaka om man säljer. Fast förnuftet säger mig att jag ska köpa vintage och spara de pengarna. Vi får se.

Den här lokalen har tidigare varit en restaurang och nattklubb. Tror den hette Dojan. Läs mer om Artilleriets temporära butik här.

Men alltså. Hur läckert?!

Kommentarer till “Ett dygn i Göteborg – Lansering av Hanna Wendelbos bok

  1. Dojan, eller Gyllene Hästskon helt rätt. Åh vad mycket bra musik som spelades där. Minns en gång speciellt, Kim Larsens Gasolin spelade där en helg. Vi i publiken stog på borden till slut, helt galet bra😂😂👏👏 vakterna var snälla🙏

  2. you just make the nicest pictures…i find everything in there – JOY – LOVE -INSPIRATION – WARMTH – MAGIC, really…xx

    1. hahaha, inte så konstigt att inget dök upp då jag googlade… Ändrat nu! Tack!

Kommentarer stängda