Tänker att det vore så roligt att få följa trädgårdssäsongen i rörlig film!
Nu har Otto och jag fixat iordning den första filmen och publicerat på vår Youtube-kanal Krickelins Trädgård.

Den är precis så där hemmagjord, opiffig och härlig som jag vill ha den. Otto har filmat, redigerat, klippt och lagt på både ljudslingor och text efter egen kreativitet. Så kul att göra detta ihop! Han är verkligen duktig.

Saker vi lärt oss:

-Jag ska inte prata lika fort som jag annars gör. Kan sakta ner tempot lite faktiskt…
-Lägga till en frontbild till filmen.
-Vi ska köpa en mick.
-Jag ska inte prassla med massa papper.
-Vi ska jobba på att röra oss saktare.
-Bör man sminka sig? Har inte bestämt mig än… Känns skönt att vara alldeles vanlig men hade nog behövt concelaer och mascara för att se lite piggare ut.

Vi är ju precis i början och det här kommer bara bli bättre och bättre. Är så trött på männsikor som inte får saker gjort för att de måste ha det perfekt från start. Det är ju dessutom lite kul att det skaver och är helt oregisserat. Du hör ju hur jag övertygar mig själv om att jag inte är ute på djupt vatten… hahaha.
Det blir bra. Ge oss en chans och tryck på gilla-knappen snälla.

Här är i alla fall trädgårdsinspirationen för i år. Alldeles pastelligt och dämpat med gigantiska dahlior. Dessa är från Linda Alfvegrens trädgård då hon fotade för The Way we Play.

Kommentarer till “Krickelins Trädgård på Youtube

 1. Härlig film! Ser fram emot att följa er och trädgården i vår / sommar 🌸🌼🌻

 2. Mysig film! Vilket bra jobb ni gjort🌸Gillar att den är så okonstlad och har en genuint go stämning!

 3. Såg just filmen! Såå härlig!! Ser fram mot nästa! Har också köpt dahliaknölar som jag just har förplanterat i krukor.

 4. Detta var så fin och härligt att se! Hur ni pratar och hur enkelt och stökigt det är i trädgård. Verkligen inspirerad då vi just nu anlägger en köksträdgård men lite blommor med fast betydligt färre. Otto är ju grym, hur gammal är han?

 5. Asså Älsk på allt i denna film! Otto som verkar vara en så härlig kille (och mycket talangfull!) Du som är så naken och genuin på ett bra sätt! Inget smink behövs!!!!
  Ser fram emot nästa klipp!

 6. Fantastisk video! Jeg er helt vild med den <3 Det er fedt at se dig i levende billeder – og hvor er Otto dygtig!

 7. Vilken mysig film! Är ju så bra precis som den är. Jordnära 😊, okonstlad och inspirerande! Och ännu bättre att göra den tillsammans med sitt barn! Blir ju helt exalterad här över att själv göra en sån här grej med min snart 9-åriga pöjk här hemma.
  Superbra! Fortsätt så!!!!💫
  Glada hälsningar, Jennie

 8. Underbart! Precis vad jag behövde!! Har köpt så mycket frön o knölar men osäker på hur man gör. Är väl en sån som du nämnde ovan.. att man inte får det gjort för man vill ha det perfekt från start 🙃🙃 kommer följa dina videos som en liten vägledare. 😍

 9. Så härlig film, ser fram emot fortsättning👍😀 bra jobbat av filmaren🎬

 10. Ni är så bra!!👏👏Ser verkligen fram emot att följa er !🌈💙

 11. Alltså.. ett så underbart format! Att gå ihop med sitt barn och filma lite enkelt och spontant – men ändå underbart och hemtrevligt! Ser fram emot att följa detta!

 12. Helt rätt! Bara att testa – älskar din inställning och den har fått mig att våga testa i vår trädgård men och annat. Se bara vad vi startade – Femme Network – en chansning och en egen magkänsla – där vi Iaf ville vara med i vårt egna nätverk. Alltid en start ;-).

  Heja dig!
  Ser framemot att följa din trädgård och allt härligt och omfattande jobb du lägger ner! /Clara

 13. Supermysig och genuin vlogg ju! Otto är en stjärna! Kändes verkligen som att man fick hänga med er på riktigt i en liten stund. Också skönt att det får vara ganska kravlöst och blir vad det blir. Känns väldigt genuint på det viset också. Tycker inte heller att det måste gå långsammare, så länge du inte prasslar massa med påsarna samtidigt hehe.

  Detta kommer vara så fint att få följa! Heja dig och Otto!!

 14. Detta är ju bara så underbart👏👏👏
  Gillar verkligen att det är så enkelt, detta är ju på riktigt, livet liksom…..🍀👍🍀
  Å vilken rolig grej att göra tillsammans med din son, blir varm i hela hjärtat💙 Längtar redan till nästa film🎥

 15. Så fint! Inte ett cringe-ögonblick på hela filmen. Jättefint! Ser fram emot fortsättningen 🙂

 16. Härligt!
  Inspirerande och jag blir glad av att se den – precis som den är!

 17. Kul med film jag kollade med min son och vi blev väldigt inspirerade att greja ihop i vår trädgård.
  Min son Måns en gammal klasskamrat till Otto hälsar, bra filmat Otto😊👍🏻.
  Väldigt skönt med den avslappnade stämningen i filmen. Vi ser fram emot fler filmer jag och Måns.

 18. Heja dig och Otto!! Superfint, gillar det supermycket, ser fram emot att få följa er <3

 19. Blev så otroligt lycklig av detta! Så härligt och okonstlat. Så skönt att bara få komma rakt in och lära sig massor. Har precis fått trädgård, och känns så inspirerande att det kan få va sådär bara hjärtligt och kul! Inte bara filtrerat och snyggt. Hurra va fint! Och GRYM din son är! Sjukt kul. Minns själv hur de va när man gick Mediegymnasiet och försiktigt började med sina första filmer. Så galet roligt! Ser fram emot nästa avsnitt ❤️

 20. Den filmen var helt underbar, saker behöver inte vara perfekta. Fortsätt kämpa på det kommer bli toppen bra.
  Tänk så roligt om 2 år att kunna titta tillbaka och se hur ni har utvecklats👌
  // Christian

 21. Hallå!
  Blev alldeles glad och varm i hjärtat av detta. Så fint projekt ihop med din son 🙌🏻 som verkar besitta samma känsla för foto och komposition som du👌🏻✨.
  Men långsammare…. nej varför då. Kör på bara. Så bra och härligt och mysigt och allt sånt!
  Och tack för inspirationen – både när det gäller projekt tillsammans med barnen, trädgård men inte minst att våga göra och inte vänta på att allt ska vara perfekt först (även om det här var perfekt iallafall🤗).
  /Emilie

 22. Så fint! Tycker absolut inte det behövs smink och make up, kör som det är och visa hur livet är. Ser så framemot denna följetong! Massa kärlek till er ❤

 23. Hej!
  Jag har följt dig ett bra tag men aldrig kommenterat. Nu är det på tiden.
  Tycker att du verkar vara en så klok och stark människa. Full av kreativitet, djup och inspiration. Så roligt det var att se dig live i filmen! Nu förstod jag ju också att du har massor av energi och fart!

  Heja dig och Otto i detta projekt! Och heja dig och de dina i ert engagemang i kampen mot våld i nära relationer 💛
  /k

 24. Jag skrek precis rakt ut i ett spontant och något för högt glädjetjut. Fantastiskt Kristin. Fantastiskt. Och Otto – vilken stjärna.

  Längtar redan efter mer.

 25. Fortsätt bara vara! Så härligt att slippa allt tillrättalagt och fokusera på livsglädjen istället. ☀️❤️

 26. Älskade YouTube-filmen och ser fram emot fler! Älskade speciellt att det INTE gick lika långsamt som vanlig TV vilket bara får mig att somna. Ser fram emot att få se Boris live nån gång oxå 😀

 27. Bästa Otto,du är fantastisk!Tur att mamma hittat en så skicklig partner i detta projekt……det var väldigt roligt när hon plockade med alla dahliapåsarna,eller hur….Lycka till ni båda🌼🌸🌺

Kommentarer stängda