Nu har jag låtit mitt hår växa ut i sin alldeles egna kulör sedan 2019 då jag tappade en stor del av mitt hår och det helt bröts av på sina ställen. Det har bara fått växa och vårdats av diverse inpackningar och oljor, minimalt med värme av fön och plattänger. Börjar nu bli sugen på förändring.

Page? Lugg?
Jag vet dock att det nog är övergående och nog borde satsa på det långa några år – det kommer sannerligen vara sista gången jag bär långt då jag fyller 45 år nästa gång och märker att håret tappar sin glans och spänst mer och mer…
Ska plocka fram min burk med MSM kapslar och boosta kropp och hår med dem. Detta är ett svavel som man kan få i sig genom kost men också via kosttillskott – de flesta tar MSM för att få bättre hud, hår och naglar samt för att minska besvär med inflammation, smärta i leder och artros.

Vad tycker ni – behålla håret som det är och bara klippa topparna? satsa på en lugg och lite uppklippt? Eller en mjuk kort page?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Ett klipp eller?

 1. Alltså. Ditt hår var nog anledningen från första början att jag började följa dig 🙈 du var så otroligt snygg i din kortare blonda page från fgl-tiden när du modellade själv 🤤 så jag säger kortare taggigare page minus det blonda förstås 😁🔥

 2. Vet du varför du tappade en stor del av ditt hår 2019? Jag tappade väldigt mycket hår för några år sen och på vårdcentralen sa två olika läkare att det berodde på den extrema stressen i mitt liv men en hudläkare sa sen att stress inte gör att man tappar hår. Jag har fortfarande betydligt mindre hår.

 3. Hej! En bedrift att låta håret vara👏🏻👏🏻👏🏻
  När jag tröttnade på mitt långa hår, som för övrigt blev bättre efter 50🙄😄 , så klippte jag en lång page. Slutade typ på axlarna. Trivdes verkligen i den men nu är det långt igen😊 Nu har jag ett hår som växer fort men det får utstå färg och slingor ca v 10:e vecka. Står inte ut med de grå stråna😤

  En fråga, finns det forskning som bevisar att innehållet i kapslarna, MSM, hjälper mot det du beskrev och isåfall var köper du dom?

  Ha en fin Måndag🌻
  Vänliga hälsningar Camilla

 4. Behåll!!!! O jag tar gärna tips på vad du använder för att tvätta o vårda ditt hår ❤️

 5. Klipp bara formen och gör en detox hos frisören för glans osv.

  Du är så fin i det naturliga. Jag har alltid haft page men för 6 år sedan ngt bestämde jag mig för att låta mitt naturliga komma fram och ta för sig. Nu är det för tjockt och vågigt för en page så jag låter det komma mer och tar hand om det. Men varje dag funderar jag på att klippa:)

 6. Jag har bestämt mig för att inte klippa mitt hår mer just nu. Det finaste jag visste när jag var barn var de gamla tanterna i släkten som släppte ut håret på kvällen och hade hår ända till fötterna. Mitt hår räcker bara till rumpan just nu, men jag känner också att det är nu det ska vara långt, sen kanske det inte växer så mycket längre. Därför skulle mitt råd vara att fortsätta att ha långt hår, tills du är helt säker på att du vill klippa dig i alla fall. Lycka till!

 7. Jag tycker att page är den finaste frisyren vid rakt hår, tycker jag som är lockig och aldrig kan få den där riktigt snygga pagen. Det är alltid den frisyren jag hajar till på hos andra. Det ser både prydligt och coolt ut? 😊 men du passar väldigt bra i det långa som du har nu också! Fin naturlig hårfärg också!

 8. Jag är 68 och sparar ut mitt hår igen. 45 är ju inte direkt någon ålderdom ☺️ Men som du säger kroppen behöver mer av vissa saker. Kollagen är en superviktig beståndsdel i håret och skelettet. Bästa tipset om du inte äter kött är ändå att dricka buljong.
  Sedan får jag en känsla att du är som min dotter som varje höst börjar fundera på lugg och de gånger hon klippt lugg har hon ångrar sig varje gång!