Äntligen är det dags för det efterlängtade äventyret vi gav vår vän Lisa i födelsedagspresent. Hon fyllde 60 år denna sommaren och det är helt galet ju ~ Marina fyllde 40 år nästan samtidigt och det känns som om Lisa är yngst av oss alla.
Jag har alla åldrar i mig brukar Lisa säga.

Vi ska bege oss in i skogen i Marks kommun och planerar både vandring och rodd i båt. Vi kommer faktiskt bo i huset på fotot. Hoppas vi inte blir höjdrädda… så sjukt spännande.  Jag har med mig stora kameran och hoppas jag kan ta lite fina bilder och visa er. Synd att jag slarvat bort drönaren där hemma. Det hade varit så häftigt ju!

ha en fin dag nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Ut i skogen ~ så spännande!

  1. Vad ska jag säga? Tusen tack känns så fjuttigt…
    Men kära ni- Jag har de allra finaste vänner en kan tänka sig. Ni är allt en kan önska sig!
    Vad hade livet varit utan er?
    Jag är så rik ❤️❤️❤️
    Puss och kram och tusen tusen tack!