Älskar när Johanna Bradford och Elsa Billgren visar upp en glimt av vad de fångat med mobilkameran.

Just nu under sommaren har jag valt att lämna den stora kameran hemma vid de flesta tillfällen och istället passat på att fånga stunderna med mobilen. Här är några glimtar från början av veckan.
Vi tog båten och åkte ut med barnen för att äta lunch, åka lite ring efter båten och snorkla. Boris var också med – han älskar att åka båt.

Flädersaft, kräftor, romsås, frallor och kycklingben. Man behöver inte mer för att klara en dag på en ö.

En lite deppig stund på en klippa. Med pappa som stöd.

Jag råkade dyka ner under ytan med min finaste scarf  i silke från Stine Goya i håret. Snark.

Det är sjukt mycket folk i Varberg och jag mår riktigt kass när det blir stora folksamlingar. Måste försöka undvika och mår bäst i trädgården eller på egna klippskrevor. Hahaha, så besvärlig är jag.
Igår tog det mig en evighet att hitta en parkering och det slutade med att jag gav upp och åkte utanför stan för att handla det jag skulle ha. Note to self – Kan endast ta mig fram med cykel på sommaren då Varberg fördubblas i invånare…

Jag har lyssnat mycket på Lycke Li  denna vecka och författat massa bra viktigheter i min hjärna utan att få ner dem i print. Det är fint så. Allt har sin tid. Soundtracket för denna vecka.
Lyssna på Eva Röse och Isabelle McAllister i deras podd förresten. Riktigt bra!

Nu ska jag dra på mig en klänning och klackar och dra på klassisk förfest. När alla drar vidare ut på krogen tänker jag smita hem för jag satt nämligen vaken till 02 och pratade om viktiga livsfrågor med mina tjejer i växthuset i går natt och har lite sömn att ta igen.

Kommentarer till “Fångat med mobilen

 1. Skrivarklippan, ett fint smultronställe där jag nu återvänder på egen hand för att ge mina barn de minnen som jag en gång fått uppleva.

 2. Idag var jag i ”ditt” Varberg… en av dom som ökade på folkmängden. Efter stranden i ett par timmar skyndade vi till FGL för att ta en titt. Hälsade på Miranda och provade lite kläder. Det är verkligen en jättemysig lokal ni fixat. Och ni är grymma som driver er affärsidé.
  Ha en fortsatt skön sommar på en lugn klippa!
  /Malin

  1. Jag ökade också på befolkningsantalet i Varberg förra veckan … 😉 Och förstår samtidigt så precis. Jag flydde själv centrum och gick den underbara vägen ned till Apelviken. Så ljuvligt. Sån lyx att BO i Varberg!

 3. Så besvärlig är jag med, och önskar så att det gick att ändra… Resten av familjen tycker att Hunnebostrand är en bra ide och jag får panik och minns den där gången då det var kö för att få KOMMA IN på Konsum.
  Följer ändå med någon dag och kan liksom inte hålla god min och spela med i spelet att allt är fantastiskt. Det hade liksom underlättat om vi alla i familjen var på samma nivå.
  Hur funkar det i resten av din familj?

Kommentarer stängda