Här kommer fem snabba foton/skärmdumpar från min dag – håll tillgodo.
Jag hällde ner min frukost i en burk och tog med mig den till jobbet – åkte efter jag väckte familjen och det är en häftig känsla att ha självgående barn som fixar allt från frukost, gympapåsar och kläder själva. I burken har jag havregryn, linfrön, jordnötssmör, frysta bär, kanel, havtorn, flingsalt och havremjölk.

Jag var tidig till jobbet och själv en lång stund. Då åkte poddar och andra viktigheter in i öronen. Lyssnar på Beroende med Sanna Lundell i SR- appen. Har lyssnat på alla avsnitt och detta avsnitt med kokain var väldigt bra och informativt. Markus Heilig som är professor i psykiatri vid Linköpings Universitet medverkar i detta avsnitt och berättar så galet bra om vården kring människor som insjuknat i narkotikamissbruk – ett svartepetterspel kallar han det och en dag när jag har lite mer tid så ska jag skriva ner allt han sa och posta det här för er. Han satte fingret på det och förklarade så tydligt moment 22 läget hur den sjuka bara skickas runt, runt, runt och inte får hjälp. Avsnittet om sockerberoende var också intressant. Oavsett vilken stol du sitter på – om du har erfarenheter eller ej av beroende så tycker jag denna serie är riktigt bra att lyssna på för alla människor.

Tog en skärmdump på Elsa Billgrens story – på min önskelista står nämligen ett eklöv och ett ekollon från Ole Lyngaard. Dröm!!!

Jag packade upp den här julkalendern från CAIA. Jag som är måttligt intresserad av smink tänkte att jag gjorde en smart grej i att beställa den här för att då får jag ju lite av varje. Jag är verkligen kass på smink. Men nu känner jag mig bara fånig som gjorde det – fattar ju inte ens vad de olika grejerna är. Ska googla och kolla tuturials. Men ansiktvård är så mycket mer intressant och roligt än smink tycker jag så det gladde mig att det var både serum till hårbotten, ansiktsmask och ögonserum med i paketet. Tur att mascara och rouge var med också – mina var helt slut. Men bruna läppstift… vem har det? Såg faktiskt inte klok ut.

En trött selfie innan jag drog på träning. Jag går på tre pass i veckan – ibland blir det fyra. Oftast bokar jag lunchpasset eller kvällspasset då min man kan haka på. Idag rodde vi, gjorde snatch, hoppade på box och sprang. Det var kul.
Hoppas ni haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *