Sugen på att flytta till Varberg?

Brukar inte dela Hemnet-annonser här på bloggen och det beror helt klart på att jag aldrig är där och scrollar runt. Men imorse tryckte min man upp telefonen mot mitt ansikte under vår frukostdate – för det här objektet var himla häftigt sa han, – och bara ett stenkast från oss mitt i centrala Varberg. Perfekt läge till er som letar boende i vår fina stad.

Men alltså – så fin entré!!

Och en trädgård full av fruktträd och gigantiska rodedendronbuskar!

Skjutdörrar och originaldetaljer från 1920 då huset byggdes.

Ser ni in från hallen där och in i detta rum – så läckert!

Och detta burspråk är magnifikt. Med pelare och allt.

Kanske att man får dra bort en plastmatta eller två men annars hoppas jag att de som flyttar in renoverar med varsam hand.

Och att de sedan bjuder in mig på en kaffe i den vackra trädgården eller i detta kök. 😉
Hoppas att detta hem hamnar hos några som kommer njuta av Varberg lika mycket som jag. Så spännande projekt att sätta tänderna i.
Här finner du Skansgatan 36 i Varberg.

Kommentarer till “Flytta till Varberg?

 1. De hadde sikkert fått mye mer for huset og solgt det kjappere om du hadde tatt bildene! Hvis jeg skulle solgt hus i Varberg hadde jeg helt klart spurt deg om oppdrag som boligstylist og fotograf!

 2. Wow så fint! Man blir faktiskt sugen på en flytt..

  Vill bara skjuta in att jag hoppas verkligen att folk kommer över sin rädsla för linoleummattor, som detta faktiskt är (inte plast alltså, utan i princip kokt korkmjöl och linolja), vilka antagligen är original till huset och fantastiskt vackra, roliga och praktiska. Har tyvärr sett flera projekt där folk har dragit bort original linoleummattor med otroliga mönster för att exponera brädgolvet under som aldrig var menat att synas, utan är ganska fult och endast till för att vara undergolv till mattan, och säger sedan ”å så fint, och vilken skatt vi hittade under plastmattan!”.

  Ursäktar explosionen av åsikt men detta är bara min absolut största pet peeve när folk tar över gamla hus. Det och när man tar bort fina träfönster i fantastisk kvalite och ersätter med urusla i aluminium.

  Sådär. Rant över. Fantastiskt vackert hus hur som helst! Hoppas att denna skatt tas över av någon som kommer behandla det med varsamhet.

   1. Nej de flesta tror ju (inte så konstig) att alla heltäckande hårda mattor är plast, vilket ju absolut känns tråkigt att ha både för miljö och utseende. Men ofta är det linoleum 🙂

    Fast nu när jag kollar igen på bilderna så är det nog en liten risk att kökets golv är plast, lite svårt att se, men trapphuset är absolut gammal och fin linoleum.

    Galet fint hus!

  1. …och sedan “maste” de ända ta bort dessa fantaaastiska trägolv för att de var skeva…. (annars kan man ju inte lägga golvvärme och det tillhör de mänskliga rättigheterna!)
   Förlat även fran mig men du bjöd pa det Annika!
   Ett fantastiskt härligt hus som man bara kan hoppas far de rätta nya ägarna som ser det som den pärla det är.

   1. Det gör vi☕️Om vi går förbi o ”glor” tillräckligt många gånger….. el så ringer de polisen😅

Kommentarer stängda