10 år mellan dessa foton. Kan knappt fatta varför jag var sådär mörk ett tag… Egentligen är min hårfärg något liknande då det växer ut men jag känner mig helt klart mest hemma som ljus.

Jag har börjat fyra olika inlägg idag och helt tappat tråden både i text och bilder – raderat, skrivit om och raderat igen. Har en humörsdip helt klart, känner mig oduglig och ledsen.
Klappar nog ihop datorn och kryper i säng istället för att värka fram något här. En bild från januari 2009 får räcka för idag. kram

Kommentarer till “för 10 år sedan

  1. Åh jag tycker att ditt mörka hår var fantastiskt fint på dig! Inte för att du inte är fin nu, du är fin i allt! Jag kan inte ta ifrån dig din känsla men jag tycker att du är en fantastisk person. Stark, självständig, driven, kreativ, vill göra skillnad, en härlig person, en blogg som berör och tilltalar, jag kan fortsätta i en evighet… Ta hand om dig och försök tänka att vi är många som ser något helt annat än det du beskriver som “oduglig”.

Kommentarer stängda