Föreläsning

”10 ÅR I SOCIALA MEDIER”

Kristin Lagerqvist, ”Krickelin”, – jag driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver mig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att konsumera ligger nära hjärtat. Fokus ligger på livet vid kusten och jag har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Under föreläsningen får möta ni en bloggare, fotograf och kreatör som har satt Varberg på kartan i sociala medier.

Min föreläsning ”10 år i sociala medier” bjuder på både personliga stories och tips på hur du bygger ditt egna varumärke i mediebruset. Från hur man skapar lyckade inlägg till hur man jobbar som influencer.
En inspirerande föreläsning om mod och kreativitet.

Boka? Skicka en förfrågan till kristin@krickelins.se

HUR JOBBAR NI FRAMGÅNGSRIKT MED SOCIALA MEDIER?

Hur  tänker  en  stor  influencer  kring  samarbeten  med  företag?
Hur  kan  du  som  företag  synas på  bloggar  och Instagramkonton?  Hur tar man kontakt och hur jobbar man trovärdigt med betalda samarbeten?
Kristin  Lagerqvist  ”Krickelin”, jag driver  en  av  Sveriges  största  inredningsbloggar  och  har  lång erfarenhet  av  att  skapa  innehåll  likväl  som  samarbeten  med små  och  stora  företag. Här delar jag med mig av egna erfarenheter och värdefull information till dig som vill göra lyckade kampanjer i sociala medier.

Boka? Skicka en förfrågan till kristin@krickelins.se