Detta inlägg kan innehålla reklam för min egna verksamhet

Igår plockade jag vackert ur dikesrenen. Vilken skatt den svenska sommaren är!

Slår vilken flådig “fredagsbukett” som helst enligt mig. Älskar blåklockor och prästkragar i kombination.

Idag jobbar jag med både For Good Luck och en föreläsning jag ska hålla senare i veckan. Jag ska tala på Frukostakademin på torsdag och det känns både smickrande och kul att jag får äran att tala om mitt liv som digital entreprenör. Det var 350 personer där på morgonens föreläsning med Lasse Diding idag – så nu känner jag mig lite pirrig, minst sagt…

Jag har fotat lite för butiken. Min morgonrock ovan till exempel. Tyget är printat för hand i en teknik som kallas Dabu. Det är träblock, med olika vackra mönster inkarvade, som trycks för hand på tyget. Vilket arbete!
Mir och jag tycket att träblocken var så fina så vid tog fram två olika träblock som man kan använda i inredningen. Som ett stilleben på ett dukat bord bredvid sommaren blombukett till exempel.

Och här är fatet som jag köpte med mig hem från Artilleriet den där onsdagen. Kommer för alltid minnas en riktigt fin dag och en sjukt bra prestation från min sida när jag kikar på detta.