Föreläsningar med Mir och Mig

Att ta del av inspirerande och tänkvärda föreläsningar är något jag tycker väldigt mycket om.
Under de senaste åren har jag fått fler och fler frågor gällande min egen resa inom sociala medier – om jag kan ställa upp som talare och dela med mig av lite tips, inspirera andra till att gå solo och våga satsa på sitt egna företagande. Det har varit både roligt och spännande!

Här finner du mig under våren –
Redan nu på torsdag ska jag hålla en frukostföreläsning hos Treativ här i Varberg. Det är ett slutet event så några biljetter går nog dessvärre inte att få tag i men jag har andra grejer på gång under våren också.
Den 21 februari är jag med på Lorensbergsteatern i “the Power  of you” med tjejerna på 4Good.
Den 15 mars föreläser jag hos Sparbanken i Tanum, två olika föreläsningar under samma dag men ser nu att det redan verkar vara fullsatt.
Den 24 mars föreläser jag på Varbergs Stadshotell & Asia Spa. De biljetterna släpptes idag så det ska inte vara några problem att boka in sig på om du är sugen på att lyssna.

Även Mir och jag har en rolig grej på gång tillsammans med Emma Gunnarsson som jobbar med beteendeprofiler. Vi möttes upp igår och kokade ihop ett riktigt bra event vi alldeles strax släpper biljetter till.

Kors vad vi var kreativa. Alltid färgglatt klädd när jag ska vara skärpt och tänka stort. Helst med massa mönster också.

Detta kommer bli så bra! Sjukt pepp på att dela detta med er som följer oss.
Fortsättning följer alltså…

Efter mötet fotade jag presenten Sofia på Mokkasin gav oss förra veckan. Gåvor man fyndat vintage är alltid de bästa tycker jag.

Sedan bytte Mir tröja och bjöd mig på lunch.
Imorgon gör hon sin sista dag som anställd förresten och hon är galet pepp på att ta tag i massa måsten för FGL Store. Vi har mest släckt bränder under ett år nu…hahaha – drunknar i hennes mail med to do-listor just nu… 😉
Kram till dig.

Kommentarer till “Föreläsningar med Mir och Mig

  1. Vilken otur att det var en sluten föreläsning imorgon, hade ju annars varit perfekt timing när ett besök till kollegorna på Friskvågen ändå är planerat 🙂 Får försöka genom 4 good i Gbg!

  2. Hurra för det!!
    Skulle absolut lyssna på en föreläsning med er två. Så inspirerande och sprudlande!

  3. Yay, vad kul! Hoppas, hoppas jag är hemma i Varberg till sistnämnda event. Heja er!

Kommentarer stängda